Shop roku AP+ plus nový vizuál

Creative WP-350

Termékkatalógus
Creative WP-350
4,0 33 értékelés
Fej-/fülhallgató - vezeték nélküli, 34 mm-es neodímium mágnessel, 18 Hz-22 KHz, Bluetooth 2.1 + EDR, A2DP, AVRCP, apt-X kodek, mikrofon, hangerőszabályzó, hordozótáska, USB töltőkábel
Kód:  JP319o Termékszám:  51EF0490AA001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Creative WP-350

A vezeték nélküli Creative WP-350 Bluetooth a népszerű WP-300 modell utódja, de számos fejlesztést tartalmaz. Fel van szerelve beépített, láthatatlan mikrofonnal, amely lehetővé teszi a hívások fogadását zenehallgatás közben is. Amikor a mobiltelefon csörög, akkor egyszerűen egy univerzális, érintéses gombbal fogadhatja a hívást.

Apt-X codec biztosítja a Bluetooth technológiájának jobb hangminőségét. A kivételes sztereó hangnak és az egyszerű csatlakoztatásnak köszönhetően könnyen összekötheti sztereó készülékével. Érezheti a zenék és filmek élethű hangzását kiváló audió és videó szinkronizálással, Apt-X technológa segítségével, mint a Creative ZiiO tablet, az új Apple Mac mini és iMac készülékeknél. A PC-adapter Creative BT-D1 ugyancsak támogatott, használhatja számítógépekkel, amelyek nem rendelkeznek beépített Bluetooth vezérlővel. Az iPad, iPhone és iPod készülékek számára csak vásároljon egy Bluetooth Creative BT-D5 adaptert, és a készülék távirányítóvá válik.

Behangolt neodímium meghajtók biztosítják a rendkívüli hangminőséget. A zenéket és a telefonhívásokat tisztán és torzítás nélkül hallhatja. Értékelni fogja a kényelmes, párnázott fülpárnákat, amelyek tökéletes kényelemet biztosítanak zenehallgatáshoz és barátokkal való beszélgetéshez. A fülpárna leszedhető, a fejhallgató hátizsákban vagy táskában tárolható.

Opcionális tartozékok:
Vezeték nélküli USB Bluetooth Creative BT-D1 (külön megvásárolható)
Bluetooth Creative BT-D5 iPad, iPod és iPhone készülékekhez (külön megvásárolható)

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative WP-350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative WP-350. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative WP-350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CREATIVE WP-350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CREATIVE WP-350.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ