A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Creative WP-380

Termékkatalógus
Creative WP-380
3,9 17 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Vezeték nélküli, 34 mm-es neodímium mágnessel, 18 Hz-22KHz, Bluetooth 3.0, NFC, A2DP, AVRCP, HSP, HFP, apt-X kodek, hordtáska
Kód:  JP319o1 Termékszám:  51EF0580AA001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Creative WP-380

 

A Creative Hitz WP380 vezeték nélküli fejhallgató kényelmesen ötvözi a Bluetooth 3.0 és az NFC technológiát. Egyszerűen párosítható okostelefonokkal, táblagépekkel vagy hasonló eszközzel, mindössze egyetlen érintéssel. A támogatott APTX és AAC kodekek kiváló minőségű és hallható késleltetés nélkül biztosítják a vezeték nélküli zenehallgatást. A ClearSpeech Engine mikrofon technológia aktívan elnyomja a környező zajokat és fejlett algoritmusokat használ így biztosítva a lehető legtisztább hangminőséget.

A 34 mm-es átalakító nagy dinamikatartományú és hatalmas basszushoz nyújt erőteljes teljesítményt, ami különösen a tánczene ritmusához jön jól. Az integrált akkumulátor akár 12 órányi vezeték nélküli hallgatást tesz lehetővé, és USB porton keresztül feltölthető. Ha az akkumulátor lemerül, akkor használhatod a fejhallgató kábelt.

 
A multipoint technológia lehetővé teszi, hogy a Creative Multipoint CONNECT fejhallgatót vezeték nélkül párosítani lehessen két különböző eszközön is egyszerre, és késedelem nélkül a válthassunk a kettő között. Ideális például zenehallgatásra, ha közben hívást is szeretnél fogadni a mobiltelefonodon.

További információk:
 
Vezeték nélküli kapcsolódás:
Technológia: Bluetooth 3.0 + NFC
Profilok: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Kodekek: APTX, AAC, MSBC, SBC
Maximális hatótávolság: 10 méter
 
Kábel csatlakozások:
Cserélhető lapos kábel
Jack: 3.5 mm
Kábel hossza: 1,2 m
 
Áramellátás:
Li-ion akkumulátor, 3,7 V, kapacitás 430 mAh
Az akkumulátor üzemideje lejátszás közben: 12 óra
Beszélgetési idő: 14 óra
USB töltő
 
Standard tartozékok:
USB töltőkábel (1 m)
Cserélhető lapos audio kábel, 2,5 mm-es aranyozott <-> 3,5 mm-es sztereó jack (1,2 m)
Puha utazótok

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative WP-380 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative WP-380. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creative WP-380. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative WP-380. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative WP-380.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ