Cresyn C262S fehér

Termékkatalógus
Cresyn C262S fehér
4,5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - fehér
Kód:  CRE121w Termékszám:  8808323004314 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cresyn C262S fehér

A Cresyn kiváló fülbe dugható fejhallgatójával kedvenc zenéidet a legjobb minőségben hallgathatod. A fejhallgató mikrofont és távirányítót is kapott, így a kompatibilis iPhone-ok és iPodok hívásait is fogadhatod, vagyis a fejhallgatót kihangosítónak is használhatod. Samsung Galaxy, Nokia és Sony és más okostelefonokkal is használható. Három különböző méretű kiegészítő füldugó jár hozzá, így bármely fülbe kiválóan illeszkedik. A fejhallgató az eszközökhöz egy szabványos 3,5 mm-es jack dugóval csatlakozik, amely egy 1,2 m-es kábelre került.

Tartozékok:
3 különböző méretű füldugó

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cresyn C262S fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cresyn C262S White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cresyn C262S White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cresyn C262S Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cresyn C262S Weiß.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ