A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Crockpot CSC024X

Termékkatalógus
Crockpot CSC024X
4,4 15 értékelés
Lassúfőző - 5,6 l-es űrtartalom, anyaga: alumínium, funkciók: mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző, auto kikapcsolás, zöldségpároló, kivehető edény és automatikus programok, 1100 W teljesítmény
67 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CROPH001 Termékszám:  CSC024X Gyártó honlapja:

Crockpot CSC024X

le
CrockPot CSC024X
 

Új trend a főzésben

A lassú főzés jelenleg egy új trend az élelmiszer-előkészítésben. Ha lassan főzöd az ételt, új különleges ízeket kap akkor is, ha csak kis mennyiségű fűszerrel, sóval és zsírral készültek. Ez az ideális választás azok számára, akik fogyni szeretnének. A lassú főzésre készült elektromos fazék legnagyobb előnye az időtakarékosság és az alacsony fogyasztás.


Öt főzési funkciók

A CrockPot CSC024X többfunkciós edény öt előre beállított programot kínál az ízletes ételek gyors és egyszerű elkészítéséhez. Lassú főzés,párolás, grillezés és sütés között választhat. A vezérlőpulton csak válaszd ki a kívánt programot, állítsd be a hőmérsékletet és az időt, a többit pedig csak bízd az edényre.


Egyszerű karbantartás

A edény egy cserélhető, 5.6 literes, nem tapadós és üvegbevonatú alumínium tartállyal van felszerelve. A belső tartály tárolható hűtőszekrényben illetve mosogatógépben is mosható. Ezenkívül tartalmaz egy rizs mérőedényt és egy rozsdamentes acél sütőfelszerelést is.


le
gyors pörkölés
 

Gyors pirítás

Használhatod ezt a programot főzés előtt, hogy gyorsan megpirítsd a húst. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha a lassú fazékfunkcióval sütjük a húst. A multifunkciós edénynek öt hőmérséklete van a gyors pörköléshez..

le
lassú főzés
 

Lassú főzés

A lassú főzés a hő lassításával és állandó hőmérséklet fenntartásával működik. A legjobb eredményeket akkor érheted el, ha a főzési idő fele alatt nem használod az üveg fedőt.

le
pirítás
 

Pirítás

A CrockPot multifunkciós edényben húst, baromfit, burgonyát vagy gyökérzöldséget lehet sütni. A tartály tapadásmentes felülete miatt semmi sem ég le.

le
sütés
 

Sütés

A sütési funkcióval szinte bármi lehet sütni a multifunkciós edényben. Ezzel a funkcióval finom sült ételeket készíthetünk, beleértve a halakat, a köreteket vagy a desszerteket.

le
gőzölgő
 

Párolás

Az edény tökéletesen pergős rizst készít, zöldséget vagy halat főz. A párolás gyors és mindenekelőtt egészséges elkészítési mód.

le


 

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Rizsfőző, Párológép, Lassú főző, Multicooker Kész!
Űrtartalom
5,6 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Auto kikapcsolás, Zöldségpároló, Kivehető edény, Automatikus programok Kész!
Teljesítményfelvétel
1 100 W Kész!
Lábas anyaga
Alumínium Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző, Párológép, Lassú főző, Multicooker Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
5,6 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Auto kikapcsolás, Zöldségpároló, Kivehető edény, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 100 W Kész!
Lábas anyaga
Alumínium Kész!
Űrtartalom
5,6 l Kész!

Tárolók száma

Tárolók száma
3 db Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Gőzölés, Pirítás, Párolás, Sütés, Olajban sütés Kész!

Programok száma

Programok száma
5 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül lassú főző kínálatunkban!
» Böngéssz teljes rizsfőző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crockpot CSC024X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CrockPot CSC024X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CrockPot CSC024X.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ