Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Crolsey Cruiser Deluxe - Purple Ash

Termékkatalógus
Crolsey Cruiser Deluxe - Purple Ash
Lemezjátszó - hangfalakkal, beépített előerősítővel, fordulatszám: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, modern dizájn, szíjhajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet
Kód:  CROSLa08a Termékszám:  CR8005D-PS

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crolsey Cruiser Deluxe - Purple Ash

Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó retró dizájnnal

A világos színű Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó hordtáska kialakításával és kifinomult retro dizájnjával el fogja nyerni tetszésedet. 3 lejátszási sebesség közül választhatsz. Ha esetleg egyedül akarsz szórakozni, fejhallgatót is csatlakoztathatsz a 3,5 mm-es aljzatba.

Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó

A Crosley Cruiser Deluxe 3 lejátszási fokozatot kínál

Ha a Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszóval hallgatsz zenét, értékelni fogod a 3 lejátszási sebességet.  33,3, 45 vagy 78 fordulat/perc fokozatok közül választhatsz. A zökkenőmentes lejátszás érdekében a Crosley Cruiser Deluxe egy precíziósan megmunkált lejátszókart tartalmaz. A hangszedő egy rendkívül tartós gyémántheggyel van felszerelve.

Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó Deluxe Fawn

A Crosley Cruiser Deluxe lehetővé teszi a Bluetooth lejátszást

A zene egyszerű lejátszása érdekében a Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó Bluetooth technológiával is felszerelt, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli zenelejátszást. A Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó praktikus vezérlő elemekkel is fel van szerelve a hangerő vagy a lejátszási sebesség gyors és egyszerű módosításához.

Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó

A Crosley Cruiser Deluxe beépített hangszórókkal rendelkezik

A Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó 2 darab, beépített, összesen 6 wattos hangszóróval rendelkezik, így minden helyzetben tiszta, kiváló minőségű hangzást biztosít. RCA kimeneti csatlakozói külső eszközök csatlakoztatására szolgálnak. Ezen kívül ha egyedül támad kedved zenét hallgatni, a 3,5 mm-es jack dugaljon keresztül fejhallgató is csatlakoztatható a lemezjátszóhoz. 

Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó

A Crosley Cruiser Deluxe stílusos retró dizájnnal rendelkezik 

A klasszikus stílus rajongói számára a Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó retro kivitelben, lila színben készült, így azonnal tökéletes kiegészítője lehet bármely hálószobának vagy nappalinak. A hordtáska kialakításnak köszönhetően a Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted!  

Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó

A Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó főbb jellemzői


    • 3 lejátszási fokozat (33,3, 45 és 78 RPM)
    • Elegáns retró dizájn élénk színekben
    • Bluetooth technológia
    • 2 beépített hangszóró
    • Fejhallgató-csatlakozás 3,5 mm-es csatlakozón keresztül
    • RCA kimeneti csatlakozók
    • Gyémánthegyű kar
    • Könnyű kezelés
    Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó

    Választható sebesség

    Amikor zenét hallgatsz a Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszón, értékelni fogod a 3 különböző lejátszási sebességet. Választhatsz 33,3, 45 vagy 78 fordulat/perc beállítás között, hogy a sebesség tökéletesen megfeleljen a Te igényeidnek.

    Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó

    Elegáns dizájn

    A Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó le fog nyűgözni elegáns retro dizájnjával és lila színével. A hordtáska kialakításnak köszönhetően a lemezjátszó könnyen szállítható, így bárhová magaddal viheted.  A fatok egyben a Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó sérülése elleni védelemként is szolgál.

    Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó

    Minőségi zene

    A maximális hangminőség érdekében a Crosley Cruiser Deluxe beépített hangszórókkal rendelkezik, amelyek összteljesítménye 6 W. A kar és a minőségi gyémánthegy szintén tiszta és sima hangzást biztosít.

    Crosley Cruiser Deluxe lemezjátszó


    Paraméterek

    Szín

    Szín
    Lila Kész!

    Tulajdonságok és funkciók

    Fizikai adatok

    Szélesség
    102 mm Kész!
    Mélység
    355 mm Kész!
    Magasság
    254 mm Kész!
    Tömeg
    2,5 kg Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Összes lemezjátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Crolsey Cruiser Deluxe - Purple Ash Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crosley Cruiser Deluxe - Purple Ash. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crolsey Cruiser Deluxe – Purple Ash. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crolsey Cruiser Deluxe - Purple Ash. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crolsey Cruiser Deluxe - Purple Ash.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ