Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Crosley Cruiser Plus - Turquoise

Termékkatalógus
Crosley Cruiser Plus - Turquoise
2,5 6 értékelés
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,5 kg, méretek 440 × 330 × 190 mm (Ma×Sz×Mé), kék kivitel
Kód:  CROSLa08l Termékszám:  CR8005F-TU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crosley Cruiser Plus - Turquoise


Hordozható, klasszikus lemezjátszó retró kivitelben és Bluetooth kapcsolattal

Hallgasd kedvenc bakelit lemezeidet bárhol és bármikor! A lenyűgöző, retró kivitelben készült és beépített hangszórókkal felszerelt Crosley Cruiser Plus hordozható lemezjátszónak köszönhetően ez egyáltalán nem lehet probléma. A bakelit lemezek lejátszása mellett ezzel a stílusos, hordozható lemezjátszóval közvetlenül is streamelhetsz zenét a mobiltelefonodról vagy tabletedről – a Crosley Cruiser Plus ugyanis Bluetooth vezeték nélküli technológiával is rendelkezik. 

Crosley Cruiser Plus - Turquoise

A Crosley Cruiser Plus jól néz ki és jól szól

A szíjhajtású Crosley Cruiser Plus lemezjátszó a luxus kialakítása mellett három sebességet - 33,3, 45 és 78 fordulat/perc - is kínál a bakelit lemezek lejátszásához. További előnye a Pitch Control a forgási sebesség finomabb beállításához, valamint az Auto Stop funkció, amely magát a kart emeli fel, így leállítja a lejátszást. A Crosley lemezjátszó 7”, 10” vagy 12”-es lemezekkel használható.

Crosley Cruiser Plus - Turquoise

Sokféle csatlakozóval felszerelve

Ha az egy pár beépített, szélessávú, sztereó hangszóró, amellyel a Crosley Cruiser Plus lemezjátszót felszerelték, nem volna elég a számodra, akkor egyszerűen csatlakoztathatsz hozzá külső aktív hangszórókat is, amelyekhez az RCA típusú csatlakozó használható. Vagy választhatod a vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolatot is. A Crosley Cruiser Plus lemezjátszón természetesen egy fejhallgató kimenet, valamint egy külső hangforrás csatlakoztatására alkalmas AUX In csatlakozó is rendelkezésedre áll.

Crosley Cruiser Plus - Turquoise

A Crosley Cruiser Plus Turquoise lemezjátszó főbb jellemzői

  • Luxus kialakítás bőrönd változatban 
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat zene streaminghez
  • Három lejátszási sebesség és Pitch Control
  • A Crosley Cruiser Plus szíjhajtással rendelkezik
  • Beépített, sztereó hangszórók
  • Auto Stop funkció és automatikus leállítás
  • RCA a külső hangszórók csatlakoztatásához
  • Fejhallgató és AUX In csatlakozó
  • A csomag egy 45 RPM átalakítót is tartalmaz


Paraméterek

Szín

Szín
Kék Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Fizikai adatok

Szélesség
330 mm Kész!
Mélység
190 mm Kész!
Magasság
440 mm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crosley Cruiser Plus - Turquoise Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crosley Cruiser Plus - Turquoise. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crosley Cruiser Plus – Turquoise. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crosley Cruiser Plus - Turquoise. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crosley Cruiser Plus - Turquoise.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ