Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Crosley Portfolio - Quetzal

Termékkatalógus
Crosley Portfolio - Quetzal
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, USB, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 4,5 kg, méretek 170 × 390 × 310 mm (Ma×Sz×Mé), zöld kivitel
Kód:  CROSLa12a Termékszám:  CR6252A-QL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crosley Portfolio - Quetzal

Crosley Portfolio lemezjátszó

A Crosley Portfolio lemezjátszó elegáns hordtáska kialakítású, retró kékeszöld dizájnnal, amely megkönnyíti szállítását. A lemezjátszó 3 lejátszási fokozattal rendelkezik, valamint nagy teljesítményű beépített hangszórókkal a tökéletes hangminőség érdekében.


Crosley Portfolio lemezjátszó

A Crosley Portfolio lejátszási sebessége állítható

A Crosley Portfolio lemezjátszó 3 lejátszási sebességet kínál: a 33,3, 45 valamint a 78 fordulat/perc-es sebességfokozatokat. A kiváló lejátszási minőség biztosításához MM hangszedővel van felszerelve. A Crosley Portfolio lemezjátszó 7", 10" és 12" lemezek lejátszására alkalmas.

Crosley Portfolio lemezjátszó

Elegáns hordtáska kialakítás

A klasszikus dizájn szerelmesei számára a Crosley Portfolio lemezjátszó elegáns retró kivitelben készült. A kék-zöld tok kialakításának köszönhetően a lemezjátszó kezelése nagyon egyszerű. A zárható tok a sérülések elleni védelemként is szolgál.

Crosley Portfolio lemezjátszó

A Crosley Portfolio lemezjátszó beépített hangszórókkal rendelkezik

A Crosley Portfolio lemezjátszó nagy teljesítményű beépített hangszórókkal rendelkezik, amelyek minden helyzetben garantálják a kiváló minőségű lejátszást. USB-bemenettel is felszerelt a digitális kapcsolat létesítéséhez, valamint AUX-bemenet és RCA-kimenet is megtalálható rajta. 

Crosley Portfolio lemezjátszó

A Crosley Portfolio lehetővé teszi a Bluetooth lejátszást

A mobiltelefonhoz való egyszerű csatlakoztatás és a digitális átvitel könnyítése érdekében a Crosley Portfolio lemezjátszó Bluetooth technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli zenelejátszást. A Crosley Portfolio lemezjátszó tetején praktikus kezelőszervek találhatók a hangerőszabályozáshoz és egyéb beállításokhoz. 


Crosley Portfolio lemezjátszó

A Crosley Portfolio lemezjátszó legfőbb jellemzői

  • 7", 10" és 12" lemezek játszhatók le vele
  • Bluetooth technológia
  • Beépített hangszórók
  • Retró dizájn kék-zöld színben
  • Hordtáska kialakítás
  • Kiváló minőségű MM hangszedők
  • USB, AUX, RCA csatlakozások
  • 3 lejátszási fokozat (33,3, 45 és 78 RPM)
Crosley Portfolio lemezjátszó

Állítható sebesség

Ha a Crosley Portfolio lemezjátszóval hallgatsz zenét, értékelni fogod a 3 különböző lejátszási fokozatot. Választhatsz a 33,3, 45 és 78 fordulat/perc sebességek közül, hogy a lejátszás pontosan a Te igényeidhez igazodjon!

Crosley Portfolio lemezjátszó

Bőrönd kialakítás

A Crosley Portfolio lemezjátszó kékeszöld tokjával és elegáns retró dizájnjával nagy örömet fog okozni. A zárt hordtáska megvédi a lemezjátszót a sérülésektől, és könnyen hordozhatóvá teszi.

Crosley Portfolio lemezjátszó

Beépített hangszórók

A maximális hangminőség érdekében a Crosley Portfolio lemezjátszó beépített hangszórókkal van felszerelve. A kiváló minőségű MM hangszedőknek köszönhetően garantált a tiszta mintavétel a lemezről. 

Crosley Portfolio lemezjátszó

Paraméterek

Szín

Szín
Zöld Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Fizikai adatok

Szélesség
390 mm Kész!
Mélység
310 mm Kész!
Magasság
170 mm Kész!
Tömeg
4,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crosley Portfolio - Quetzal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crosley Portfolio - Quetzal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crosley Portfolio – Quetzal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crosley Portfolio - Quetzal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crosley Portfolio - Quetzal.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ