A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Crosley T150 - White

Termékkatalógus
Crosley T150 - White
4,5 2 értékelés
Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, sebesség szabályozás, hangerő szabályzás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, MP3 lejátszó, RCA kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, slipmat alátét és átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 3,8 kg, méretek 80 × 405 × 315 mm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CROSLa17 Termékszám:  T150B-WH4 Gyártó honlapja:
Crosley T150 - White 73 990 Ft Kérés esetén megrendeljük 2 db
Vásárlás

Crosley T150 - White

Lemezjátszó Crosley T150 - White Képernyő

Fel akarod éleszteni a bakelit hanglemezeid és rendkívüli hangulatot szeretnél teremteni? Akkor bizonyára értékelni fogod ezt a(z) Crosley lemezlejátszót Mindenekelőtt általános felhasználók számára ideális, mivel integrált erősítővel és hangszórókkal rendelkezik, valamint csatlakoztatás után rögtön elkezdheted hallgatni a zenét. A lemezjátszó hajtásáról egy szíj gondoskodik. Ez egy félautomata bakelit lejátszó, ami azt jelenti, hogy neked kell elindítanod a lejátszást, de a leállítást már maga a lemezjátszó intézi. A(z) Crosley T150 - White készüléket előerősítővel is felszerelték, amelynek köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod akármilyen erősítőhöz vagy aktív hangszóróhoz. Támogatja a(z) 33,3 és 45 ford./perces sebességet. Az egyéb hasznos funkciói közé tartozik a(z) bluetooth és RCA kimenet. A lemezjátszónak egyenes szárú karja van, amely kitűnően követi a hangbarázdákat. A(z) Crosley T150 - White csomagjában ezek a tartozékok is megtalálhatók: slipmat alátét és átalakító 45 fordulat/perchez. A hangot a(z) piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő rekonstruálja.

A(z) Crosley T150 - White alapvető előnyei

  • Modern formatervezésű lemezjátszó
  • Félautomata vezérlés
  • Támogatott lejátszási sebességek: 33,3 és 45
  • A(z) Crosley által gyártott lemezjátszó hangszórókkal is bír
  • A(z) Crosley T150 - White modellt szíj hajtja
  • Előerősítővel is felszerelték
  • A kar típusa: egyenes szárú kar
  • Hangszedőjének típusa: piezoelektromos (kerámia, kristály)
  • Lejátszható médiumok: LP
  • A(z) Crosley T150 - White további funkciói: bluetooth és RCA kimenet
  • Csomag tartalma: slipmat alátét és átalakító 45 fordulat/perchez
Lemezjátszó Crosley T150 - White Jellemzők/technológia

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
405 mm Kész!
Mélység
315 mm Kész!
Magasság
80 mm Kész!
Tömeg
3,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

További változatok Crosley T150 - White termékhez:

Crosley T150 - Black

Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, beépített előerősítő, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, slipmat alátét és átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 4,9 kg, méretek 300 × 405 × 90 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Kosárba 73 990 Ft
Szállításra kész 3 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crosley T150 - White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crosley T150 - White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crosley T150 - White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crosley T150 - White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crosley T150 - White.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ