A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Crucial 4 GB DDR3 1600 MHz CL8 Ballistix Tactical LP

Termékkatalógus
Crucial 4 GB DDR3 1600 MHz CL8 Ballistix Tactical LP
4,9 21 értékelés
RAM memória - PC3-12800, CL8-8-8-24, feszültség: 1.35V
Kód:  CR515b2 Termékszám:  BLT4G3D1608ET3LX0CEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 4 GB DDR3 1600 MHz CL8 Ballistix Tactical LP Megszűnt

Crucial 4 GB DDR3 1600 MHz CL8 Ballistix Tactical LP

Maximális teljesítmény? Ballistix Tactical!

 

A Rendkívül erős Ballistix Tactical memóriamodul sorozatot az igazán lelkes játékosok számára tervezték, akik egyáltalán nem akarnak kompromisszumokat kötni.

Ezek az alacsony profilú memóriamodulok mindenkori extrém sebességre és megbízhatóságra készültek, így felső kategóriás kiegészítői minden konfigurációnak.

Teljes potenciáljuk kiaknázásához nincs szükség bonyolult telepítésre vagy komplikált BIOS beállításokra. Egyesítik magukban a lehető legjobb időzítést, hibátlan gyári kialakítást és remek válaszidőt, maximális kompatibilitással.

Obrázek 1

A megfelelő időzítés elengedhetetlen

 

A Crucial Ballistix Tactical memóriákat a legerősebb gamer számítógépekhez tervezték. Alacsony profilú, elfér egy kisebb számítógépházban, vagy egy igazán nagy videokártya mellett is. Hála az XMP profiloknak, könnyen túlhúzható, hogy  még többet hozhass ki a memóriából!

A Crucial memóriamodul, amelynek teljes kapacitása 4 GB, elhozza a számítógépedbe a tökéletes számítási kapacitást. Minden 240 tűs modul 1600 MHz frekvencián működik . A készlet időzítése kiváló, CL8-8-8-24, a DDR3 foglalat (PC3) sávszélessége pedig 12800 megabájt/sec. A névleges üzemi feszültség csökkent, 1,35 V.

Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5

Soha nem látott minőség és design

 

Hogy ezek az memóriák valóban kiemelkedők, azt első pillantásra láthatod. Exkluzív designja, amely feltűnően emlékeztet egy borotvapengére, magában foglalja a saját passzív hűtését is, amely hatékonyan biztosítja a hőelvezetést. A memória modulok díszévé válnak minden átlátszó oldalú számítógép háznak.

Közvetlenül a gyártó honlapján ellenőrizheted, hogy a memória hogyan illeszkedik majd a rendszeredbe. A Crucial garantálja a 100%-os kompatibilitást az ott felsorolt termékekkel. Minden modul szigorú minőség-ellenőrzésen és a sebesség teszteken esik át.

Figyelem: DDR3 formátum nem visszafelé kompatibilis a régebbi DDR2 vagy DDR foglalatokkal.

Paraméterek

Használat
Számítógépekhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!
RAM memória mérete
4 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Használat & típus

Használat
Számítógépekhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
4 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
1 600 MHz Kész!
Időzítés
CL8 Kész!

Interfész

Feszültség
1,35 V Kész!
Egyéb jellemzők
Low Profile, Passzív hűtés, Unbuffered Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crucial 4 GB DDR3 1600 MHz CL8 Ballistix Tactical LP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crucial 4GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial DDR3 1600MHz CL8 4 GB Ballistix Tactical LP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial DDR3 1600MHz CL8 4 GB Ballistix Tactical LP.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ