A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Crucial 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Elite

Termékkatalógus
Crucial 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Elite
5 3 értékelés
RAM memória - 2x4GB PC3-12800, CL9-9-9-27, XMP, feszültség 1.5 V
Kód:  CR512j Termékszám:  BLE2CP4G3D1869DE1TX0CEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Elite

Egy golyó sebességével? Ballistix Elite!

 

A rendkívül erős Ballistix Elite memória modulokat igazán lelkes gamereknek tervezték, hiszen minden tekintetben teljesen kompromisszummentes teljesítményt nyújtanak. Ezek úgy vannak kialakítva, hogy rendkívüli sebességet, minden körülmények között nagy megbízhatóságot nyújtsanak, és minden rendszer kielemkedő komponensei legyenek. Ahhoz, hogy kihasználhasd az összes bennük rejlő lehetőséget, nincs szükség bonyolult telepítésre, vagy bonyolult BIOS beállításokra. A modulokban egyesül a tökéletes időzítés, a hibátlan design, a gyors válaszidő és a maximális kompatibilitás.

Obrázek 1

Maximális rendszer teljesítmény

 

A Crucial Ballistix Elite memóriát a legerőteljesebb gamer számítógépekhez tervezték. Saját hőmérséklet érzékelővel rendelkeznek, amely valós időben szabályozza a hőmérsékletet. Az XMP profilokkal könnyedén tuningolható, és még többet kihozhatsz a memóriából!

A Crucial memória modulok 8GB-os összkapacitással  hatalmas adag számítási teljesítményt adnak számítógépednek. A 240 tűs modulok mindegyike 1866 MHz-es. órajelen működik és CL9-9-9-27 időzítésre vannak beállítva.A sávszélesség (PC3) 14,900 MB/s. A névleges üzemi feszültség szabvány 1,5 V.

Obrázek 2
Obrázek 3
Obrázek 4
Obrázek 5

Kiváló minőségi, elit design

 

Már első pillantásra rá fogsz jönni, hogy ezek a modulok igazán kivételesek. Az exkluzív fekete kivitel a passzív hűtő fogakkal biztosítja a hatékony hőelvezetést.

A modul kompatibilitásáról a gyártó honlapján tudsz tájékozódni. A Crucial 100%-os kompatibilitást garantál az ott felsorolt termékekkel. Minőségük miatt sem kell aggódnod, hiszen minden modul szigorú minőség-ellenőrzésen esik át.

Figyelem: a DDR3 visszafelé nem kompatibilis a régebbi DDR2 és DDR foglalatokkal.

Paraméterek

Használat
Számítógépekhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
2 db Kész!

Használat & típus

Használat
Számítógépekhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
8 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
2 db Kész!
A szett a következőkre alkalmas
Dual-channel Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
1 866 MHz Kész!
Időzítés
CL9 Kész!

Interfész

Feszültség
1,5 V Kész!
Egyéb jellemzők
Passzív hűtés, Unbuffered, XMP Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crucial 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Elite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crucial 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Elite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crucial 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Elite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crucial 8 Gigabyte DDR3 1.866 MHz CL9 KIT Ballistix Elite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crucial 8 Gigabyte DDR3 1.866 MHz CL9 KIT Ballistix Elite.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ