Shop roku Akvizice ApF HU

Crumpler Base Layer iPhone 6 Plus Black

Termékkatalógus
Crumpler Base Layer iPhone 6 Plus Black
5 2 értékelés
Mobiltelefon tok - Az iPhone 6 Plus és más nagyobb méretű okostelefon számára, belső mérete 8x16x0.8cm, fekete
Kód:  GR595h4g1b Termékszám:  BLIPH6P-001

Crumpler Base Layer iPhone 6 Plus Black

A Crumpler tok több, mint egy egyszerű tok az iPhone mobiltelefon számára.  A telefonod védelmezőjeként ugyanolyan okos, mint maga az iPhone. A Crumpler tok neoprénből készült, így nem ereszti át a vizet. Ennek köszönhetően sem az eső, sem a véletlenül kiöntött innivaló nem okozhat kárt a telefonodban. A tok belső részének kialakítása is rendkívül okos. Slippertex béléssel van ellátva, amely mikroszálas anyagból készült, és amely minden alkalommal fényesíti a telefonod kijelzőjét, ahányszor csak a tokba helyezed. A tok másik előnye a zseb, amibe fülhallgatót vagy bankkártyát is tehetsz, így azok mindig kéznél, és használatra készen lesznek. 

A fő paraméterek

  • Alkalmas az iPhone 6 és egyébb nagyobb méretű mobiltelefonokhoz
  • A neoprén taszítja a folyadékokat és a port
  • A tok belsejében található Slippertex bélés mikroszálas anyagból készült, és megszabadítja a kijelzőt a szennyeződésektől minden alkalommal, amikor csak belehelyezed a telefont a tokba 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crumpler Base Layer iPhone 6 Plus Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Base Layer iPhone 6 Plus Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crumpler Base Layer iPhone 6 Plus Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Base Layer iPhone 6 Plus Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Base Layer iPhone 6 Plus Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ