Shop roku AlzaBoxy Q1

Crumpler Betty Blue Sling - grey canvas

Termékkatalógus
Crumpler Betty Blue Sling - grey canvas
Tablet táska - max.: 10"-os tablethez és személyes tárgyak tárolásához, farmer anyagból készült valódi bőr kiegészítőkkel, belső mérete: 26 x 30 x 8 cm
Kód:  GR599m07 Termékszám:  BEBS-003

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Betty Blue Sling - grey canvas Megszűnt

Crumpler Betty Blue Sling - grey canvas

Divatos tablettáska. Ezzel a praktikus és stílusos válltáskával magaddal viheted tabletedet és minden személyes tárgyad, amire bármikor szükséged lehet. Könnyű tömegű, kényelmes viselet. Tartós anyagból készült. A táska sarkai fejlesztésüknek köszönhetően kopásállóak. A táskát minőségi valódi bőrrel díszítették. Erős, pamut pántja könnyen állítható.

Legfontosabb jellemzők

  • Praktikus válltáska
  • Maximum 9"-os tablet számára
  • Mágneses záró csatt
  • Kiejtés és kicsúszás elleni védelem
  • Karabiner a kulcsokhoz
  • Szürke színű

Tárhely

Ez a stílusos Crumpler válltáska egy maximum 9"-es tablet tárolására készült és más hétköznapi cikkek elhelyezését is lehetővé teszi. A táska pántja állítható, és az előre hajtható fül mágneses zárral csatlakozik. A tároló része egy külső zsebből, és egy kisebb cipzáros tárolóból áll, amely a hátulján található. A cipzár fémből készült, így nem megy tönkre rendszeres használat során sem. A táska belsejében található egy karabiner is, hogy a kulcsaid mindig kéznél legyenek. A belső, nagy zseb is cipzáros. A tablet rekesz külön védelmet nyújt kiejtés ellen.

Felhasznált anyagok

A rendkívül minőségi szintetikus nejlon anyagból készült táska hihetelen erős és strapabíró. A Chicken Tex Supreme™ minőség eléréséért a nejlon légtechnikával és szárítással erősített, így a termék a gyártás végén eléri a klasszikus vastag és rugalmas állagát. Ez az anyag teszi a Chicken Tex Supreme minőségű terméket ütésállóvá. A Clumper táskák és szatyrok gyártása során minden esetben nejlon anyagot használ a gyártó a jobban ismert poliesztirén helyett, ugyanis a poliesztirén nem bírja a gyakori felhasználást, könnyen elhasználódik, így kizárt, hogy a Crumper táska ebből készüljön. Ha szeretnéd összehasonlítani a táska anyagát a többi felhasználható anyaggal, például a poliesztirénnel vagy más pamut anyaggal, akkor észreveheted, hogy az anyag felülete sokkal szilárdabb, mégis könnyebb.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Betty Blue Sling - grey canvas. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crumpler Betty Blue Sling - grey canvas. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Betty Blue Sling - graue Leinwand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Betty Blue Sling - graue Leinwand.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ