AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Crumpler Betty Blue Sling XS - dk. denim/earth brown

Termékkatalógus
Crumpler Betty Blue Sling XS - dk. denim/earth brown
Tablet tok - A mindennapokban használatos kisebb tárgyakhoz, farmeranyagból készült, valódi bőrből készült elemekkel, belső méretei: 19 x 24,5 x 6 cm
Kód:  GR599m02 Termékszám:  BEBS-XS-001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Betty Blue Sling XS - dk. denim/earth brown Megszűnt

Crumpler Betty Blue Sling XS - dk. denim/earth brown

Egy divatos táska például iPad mini tárolására. Ez a praktikus, elegáns válltáska lehetővé teszi, hogy magaddal vidd a tabletedet és az egyéb fontos dolgaidat, bárhová is mész. Könnyű és kényelmes viseletet biztosít, emellett pedig ellenálló anyagból készült. A táska sarkai ütés elleni védelemmel vannak ellátva. A táskát a gyártó logója díszíti, aminek köszönhetően egyedülálló megjelenése lesz, amivel kitűnik majd a többi közül.

Miért pont ezt a táskát válaszd?

  • Praktikus válltáska
  • Akár 7" méretű tabletekhez
  • Mágneses csat a táska bezárásához
  • Karabiner kulcshoz
  • Kék színű kivitelezés

Tárhely

A stílusos Crumpler táska a mindennapjaidhoz szükséges dolgokon kívül egy 7" méretű tabletet is befogad. A táska állítható pánttal és mágneses csattal is rendelkezik a bezárására. A belső tere mellett egy külső cipzáros zsebbel is rendelkezik a hátsó oldalán. A cipzár fémből készült, hogy ne károsodjon a gyakori használat mellett. A táska belsejében egy karabinerrel végződő szalag is található, amihez akár a kulcsaidat is rögzítheted.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Anyag
Textil Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Anyag
Textil Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Betty Blue Sling XS - dk. denim/earth brown. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crumpler Betty Blue Sling XS - dk. denim/earth brown. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Betty Blue Sling XS - dk. denim/earth brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Betty Blue Sling XS - dk. denim/earth brown.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ