Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Crumpler Betty Blue Sling XS - szürke vászon

Termékkatalógus
Crumpler Betty Blue Sling XS - szürke vászon
Tablet táska kis napi szükségleteit kezelt vászon elemekkel valódi bőr, belső mérete 19 x 24,5 x 6 cm
Kód:  GR599m04 Termékszám:  BEBS-XS-003

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Betty Blue Sling XS - szürke vászon Megszűnt

Crumpler Betty Blue Sling XS - szürke vászon

Divat táska, például az iPad mini. Praktikus, elegáns válltáska lehetővé teszi, hogy készítsen egy tabletta és egyéb szükséges dolgokat. Ez a könnyű és kényelmes viselet. Tartós anyagból. Horns zsákok vannak ellátva a kopás elleni védelem. Bag medál díszíti a gyártó logója, amely ezt a táskát egyediségét, és különbséget a többiek.

Miért ez a táska?

  • praktikus válltáska
  • A tabletták akár 7 "
  • mágneses klip bezárása
  • karabiner kulcs
  • szürke színű

tárhely

Elegáns táska Crumpler tartja továbbá a termékek a mindennapi igényeit, valamint 7 "tabletta. A táska van ellátva, állítható pánttal és mágneses klip fedél lezárása. Belső tárhely egészít külső zseb a hátsó oldalon cipzáras rekesz. Zip egy fém, sérült gyakori használatra. Belül a táska van varrva szíj elkészült egy karabinerrel tulajdonítanak olyan. Hangerő gombok.

Az alkalmazott anyag

Nylon egy kiváló minőségű szintetikus anyagból és szálaApproxól készült ez hihetetlenül erős. Ahhoz, hogy szövetek Chicken Tex Supreme ™ egy nylon módosított levegőt, ez adja a végtermék klasszikus durva és csapzott textúra. Ez a textúra az, ami a csirke Tex Supreme ™ és hihetetlenül kopásálló. A termelés zsákok és táskák Crumpler helyett használható nejlon, poliészter (világ legelterjedtebb anyag), mert poliészter nem tudja elviselni, hogy viseljen, hogy Crumpler táskák szüksége. Azt is, mint más anyagok, mint a poliészter, vászon (és más pamut anyagok) erősebb, de könnyebb.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Betty Blue Sling XS - grey canvas. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crumpler Betty Blue Sling XS - grey canvas. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Betty Blue Sling XS - graue Leinwand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Betty Blue Sling XS - graue Leinwand.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ