AlzaBoxy Q1 Shop roku

Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - khaki

Termékkatalógus
Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - khaki
Laptoptáska -15.6" laptopokhoz, 10" táblagépekhez, kiegészítőkhöz és mindennapi használati tárgyakhoz, külső mérete: 47 x 30 x 15 cm-es, laptop tároló rekesz méretei: 39 x 27 x 4 cm
Kód:  GR599m22 Termékszám:  DDLM-L-008

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - khaki

Olyan elegáns notebook táskát keres, amely nem csak jól néz ki, hanem praktikus is? A Crumpler notebook táska számos színben pompázik. A belső tároló területén több tépőzáras rekesz is van, elöl egy könnyen hozzáférhető cipzáras zsebbel. A fő rekesz és a laptop tároló rekesz közötti elválasztó rész egy 10 "-es táblagépek tárolására alkalmas zseb, az egésznek a fedele 2 tépőzáras rögzítővel és 2 csattal zárható.
A nagy méretű csattal könnyedén beállíthatja a széles és stabil hevedert az igényeinek megfelelően, vagy stabilizátorral rögzítheti hátul. levehető, A puha levehető vállpánt pedig még kényelmesebbé teszi a hordozást.  A táska rendkívül tartós, Chicken Tex Supreme nylonból készült, vízálló Ripstop béléssel. A táskájában 15,6 "-es 17" -os notebookot, tartozékokat, A4-es dokumentumokat és mindennapos használati tárgyakat tárolhat.

Legfontosabb jellemzők

  • Több színű, nemtől kortól függetlenül ajánlott
  • 15,6 "- 17" notebookokhoz
  • Több belső zseb
  • Zseb 10 " tabletekhez
  • Vállra és hátra is felvehető
  • Rendkívül tartós nylonból készült
  • Vízálló

Méretek:
47 × 30 × 15 cm

Amikor ötvözi a minőségi az eredetiség

A Crumpler cég 1995-ben alakult Melbourne-ben, Ausztráliában. A gyártó elsősorban a felhasznált anyagok minőségére koncentrál. Fő alapanyaguk a 1000D Chicken Tex Supreme nylon, amely a gyakran használt poliészterhez képest erősebb, kis súlya és vízállósága kiváló. Ennek a márkának egy másik fontos gyártási szempontja az eredeti és a modern design, amely a saját dizájn stúdiójából származik. Az egyedülálló termékek a formák és színek gondos kombinációját hangsúlyozzák.

Paraméterek

Mélység
15 cm Kész!
Szélesség
47 cm Kész!
Magasság
30 cm Kész!
Laptop képátló
17" Kész!
Szín
Kék, Narancssárga, Szürke Kész!

Külső méretek

Mélység
15 cm Kész!
Szélesség
47 cm Kész!
Magasság
30 cm Kész!

Max. méret

Laptop képátló
17" Kész!

Szín

Szín
Kék, Narancssárga, Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - khaki Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - dusty khaki/dk.navy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L – dusty khaki/dk.navy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - staubig khaki / dk.navy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - staubig khaki / dk.navy.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ