Shop roku Shop roku

Crumpler Proper Roady Backpack L-es - piros

Termékkatalógus
Crumpler Proper Roady Backpack L-es - piros
Laptop hátizsák - 15.6", külső mérete: 32 x 46 x 13 cm, belső mérete: 30 x 44 x 11 cm
Kód:  GR598g5b Termékszám:  PRYBP-L-002

Crumpler Proper Roady Backpack L-es - piros

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

A nagyon praktikus és funkcionális Crumpler hátizsákot mindennapos használatra tervezték. A hátsó része legfelső cipzáras rekeszében lehetősége van egy 15,6" képátlójú laptop tárolására, más lényeges kiegészítők mellett, mint például az A4-es dokumentumok vagy a mindennapos használat során szükséges tárgyak. A zárható cipzárt minden bizonnyal értékelni fogja. A hátizsák Chicken Tex Supreme vízálló nylon anyagból készült így a benne tárolt dolgok teljes biztonságban vannak. Az alján elhelyezett fényvisszaverő csíkok lehetővé teszik az éjjeli láthatóságot. 

 

A hátizsák külsején számos könnyen hozzáférhető zseb található. Érdemes megemlíteni ennek a fő részét, amely elegendő helyet kínál még a nagyobb tárgyaknak is, amelyeket  sok tépőzáras zseb egészít ki. Az állítható vállpántoknak köszönhetően viselete könnyed és komfortos. A hátizsák összesen három fogantyúval van felszerelve a változatos szállítási lehetőségek érdekében. 

A Crumpler termékeket friss, eredeti design és nagyon jó minőségű kivitelezés jellemzi. Minden termékük kézzel készített és az egész gyártási folyamaton keresztül szigorú teszteknek vetik alá azokat. A tervezők csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy a feltalált és kivitelezett  termékeket a legutolsó, legapróbb részletekig tökéletesen kidolgozzák a maximális kényelem és a hasznosság eléréséért.

 

Méretek:

Külső mérete: 32 × 46 × 13 cm

Belső mérete: 30 × 44 × 11 cm

 

 

Súly:

663 g

Paraméterek

Mélység
13 cm Kész!
Szélesség
32 cm Kész!
Magasság
46 cm Kész!
Zsebek
Laptopzseb Kész!
Laptop képátló
15,6" Kész!

Külső méretek

Mélység
13 cm Kész!
Szélesség
32 cm Kész!
Magasság
46 cm Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crumpler Proper Roady Backpack L-es - piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Proper Roady Backpack L - červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crumpler Proper Roady Backpack L - červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Proper Roady Rucksack L - rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Proper Roady Rucksack L - rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ