A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

CRUMPLER Proper Roady 2000 - fekete

Termékkatalógus
CRUMPLER Proper Roady 2000 - fekete
Fotós táska - külső méret: 23 x 18 x 10 cm, belső méret: 21 x 13 x 8 cm, vízhatlan nejlon
Kód:  GR598g7j Termékszám:  PRY2000-001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CRUMPLER Proper Roady 2000 - fekete

Szeret fényképezni, de elege van már belőle, hogy állandóan a kezében kell tartania fényképezőgépét, még akkor is, ha éppen nincs is mit fényképezni? Ez esetben a Proper Roady 2000 fotóstáskát pontosan Önnek szánták! A táskában kényelmesen elfér a legtöbb digitális tükörreflexes gép felhelyezett objektívval együtt is, és kompakt méretének köszönhetően a táska használata, illetve hordozása maximális mértékben kényelmes és könnyű. A táskába bepakolhat tartalék objektívet, töltőt, memóriakártyákat vagy iratokat és pénzt is, melyeknek remek helyet találhat az elülső vagy hátsó zsebben, vagy akár a táska fedelének belső oldalán elrejtett tépőzáras, hálós zsebeket is kihasználhatja erre.

 

Elsőosztályú védelem

A táska külső borítását minőségi, vízhatlan 1000D Chicken Tex Supreme textilanyag alkotja gumi merevítésű aljjal, amely kezeskedik a táska hosszú élettartamáért és tökéletes, újszerű megjelenéséért hosszabb idejű használat esetén is. A külső nejlon huzat és a belső bélés között habpárnázás található, így a táskában hordozott felszerelését maximális védelem alatt tudhatja. A táskát fogantyúval és állítható, vállon átvethető pánttal látták el, melyhez puha, kivehető vállbetét tartozik. A táska alján található fényvisszaverő sáv növeli tulajdonosa biztonságát a nyüzsgő városi forgalomban.

Hagyomány, minőség, biztonság

 

A Crumpler vállalat már hosszú ideje piacvezető a hátizsákok és táskák terén. A Crumpler termékeket nem mindennapi, eredeti design-juk és rendkívül magas minőségű kidolgozásuk fémjelzi. Minden termékük kézzel készített, melyeket igényes tesztek sorának vetnek alá a gyártási folyamat során. A tervező csapat mind a megtervezés, mind a kivitelezés szintjén nagy gondot fordít a termékek legapróbb részletekig kiterjedő precíz kidolgozására, a kész termékek maximális mértékű funkcionalitása, illetve használatuk lehető legmagasabb fokú komfortja érdekében.

Paraméterek és specifikációk:

Tárolóhely az alábbi eszközök számára:

Kis tükörreflexes fényképezőgépek és CSC-k közepesen hosszú objektívvel

Tartalék objektív és tartozékok

 

Mérek:
Külső: 23 x 18 x 10 cm
Belső: 21 x 13 x 8 cm

Tömeg:
325 g

Paraméterek

Rendeltetés
Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez Kész!
Külső magasság
18 cm Kész!
Külső mélység
10 cm Kész!
Külső szélesség
23 cm Kész!
Tömeg
0,33 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez Kész!

Külső méretek

Külső magasság
18 cm Kész!
Külső mélység
10 cm Kész!
Külső szélesség
23 cm Kész!
Tömeg
0,33 kg Kész!

Belső méretek

Belső magasság
13 cm Kész!
Belső szélesség
21 cm Kész!
Belső mélység
8 cm Kész!

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok
Esőálló, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CRUMPLER Proper Roady 2000 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CRUMPLER Proper Roady 2000 - černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CRUMPLER Proper Roady 2000 - čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CRUMPLER Proper Roady, 2000 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CRUMPLER Proper Roady, 2000 - Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ