A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Crumpler Proper Roady Sling M laptop táska, piros

Termékkatalógus
Crumpler Proper Roady Sling M laptop táska, piros
5 2 értékelés
Laptoptáska - 13", külső mérete: 27,5 x 38 x 12 cm, belső mérete (laptop): 25 x 35 x 4 cm
Kód:  GR598g4k Termékszám:  PRYS-M-002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Proper Roady Sling M laptop táska, piros Megszűnt

Crumpler Proper Roady Sling M laptop táska, piros

A rendkívül praktikus Crumpler táskában 13"-os laptopja mellett a mindennapokhoz szükséges holmik is elférnek, belső hálós zsebe ideális az egérnek vagy kábeleknek. Hordhatja kézben, vállára véve vagy vállán átvetve a vízálló anyagból készült táskát.13 colos képernyőjű notebook számára készült, valamint több kiegészítővel is el van látva, mint például az A4-es dokumentumtartó. A zárható cipzár a táska tetején minden bizonnyal el fogja nyerni tetszését, akárcsak a táska vízálló Chicken Tex Supreme anyaga is. Az oldalán fényvisszaverő csíkok csíkok találhatók a biztonságos közlekedés elősegítése érdekében.

A kibélelt laptop táskát felszerelték egy zárral is. A kényelmes és állítható vállpántnak köszönhetően bárki kedvére állíthatja hosszúságát, a tetején található fogantyúval pedig rendkívül egyszerűen hordozható kézben is.

A Crumpler termékeket az eredeti design és a csúcsminőségű kivitelezés jellemzi. Minden termék kézzel készült és az egész készítési folyamat során nagy igénybevételű tesztelésnek lett kitéve. A tervezők csapata folyamatosan új találmányokkal és fejlesztésekkel készülnek a legapróbb részletekig tökéletesítve a terméket, annak érdekében, hogy az a lehető legkényelmesebb és célratörőbb kialakítással rendelkezzen.

Méretek:

külső méret: 27,5 × 38 × 12 cm-es

belső méret (Laptop): 25 × 35 × 4 cm

Súly:

422 g

Paraméterek

Anyag
Nejlon Kész!
Mélység
12 cm Kész!
Szélesség
27,5 cm Kész!
Magasság
38 cm Kész!
Anyag
Nejlon Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Külső méretek

Mélység
12 cm Kész!
Szélesség
27,5 cm Kész!
Magasság
38 cm Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Max. méret

Laptop képátló
13" Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crumpler Proper Roady Sling M laptop táska, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Proper Roady Sling M - červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crumpler Proper Roady Sling M - červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Proper Crumpler Roady Sling M - Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Proper Crumpler Roady Sling M - Rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ