Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

CONNECT ITCI-405 Battle

Termékkatalógus
CONNECT ITCI-405 Battle
4,6 22 értékelés
Tisztítókendő - design törlőkendő, mérete 18x18cm
Kód:  JD759b Termékszám:  CI-405 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT ITCI-405 Battle

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
 Čistící utěrka CONNECT IT CI-405 Battle
 

Elegáns tisztítás

A BATTLE mikroszálas, a radioktivitás jelével ellátott törlőkendő  stílusos kelléke a digitális eszközök tisztításának. Segítségével könnyen eltávolíthatsz bármilyen foltot, ujjlenyomatot és zsírt. A tisztításhoz nincs szükség további kemikáliára.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Smartphone, tablet a jiná zařízení
 

Tudjuk, hogy megy ez

Megveszed a legújabb okostelefont vagy tabletet és azonnal masszív tesztelésnek kell alávetned. De minden érintés foltokat ejt a felületén - ujjlenyomatokat, zsírt, piszkot és még a baktériumok is boldogan gyűlnek a felszínén... Csak néhány pillanat és a technológiai csodánk már nem is olyan ragyogóan kivételes. És itt jön képbe a BATTLE tisztítókendő, amellyel csak gyorsan áttörlöd a készüléket, ami ismét újnak tűnik és megint ragyog!

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Mikrovlákno vs. bavlněné vlákno
 

Haladás, hála a technológiának

A mikroszál egy szintetikus anyag, amelynek finomsága kevesebb, mint 1 dtex. Ennek a finomságnak és a szerkezetének köszönhetően több szennyeződést vesz fel, mint a pamutszálak. Mivel ez egy szintetikus anyag, nem telepednek meg rajta az atkák és egyéb paraziták. Így nem lesz büdös, nem engedi a színét valamint védve van a rongálódástól.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Perte na 30 °C
 

Újrafelhasználható

Amennyiben szükséges, a tisztítókendőt mosd  30 ° C hőmérsékleten (öblítő és szárítás nélkül). Poliészterből és poliamidból készült (80/20%). Méretek 18 × 18 cm.

Tulajdonságok

  • Tisztítás kemikáliák nélkül
  • Könnyű kezelhetőség
  • Aktív szövet védelem
  • Környezetbarát
  • Mosógépben mosható 30 ° C-on (öblítő és szárítás nélkül)
  • Méretek: 18 x 18 cm
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONNECT ITCI-405 Battle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-405 Battle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT CI-405 Battle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-405 Kampf. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT CI-405 Kampf.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ