30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

CONNECT IT ForHealth Chair Combo

Termékkatalógus
CONNECT IT ForHealth Chair Combo
Szett - CI-528 anatómiai székpárna + CI-549 deréktámasz, anyag: memóriahab
Kód:  JD760k0 Gyártó honlapja:
CONNECT IT ForHealth Chair Combo Megszűnt

CONNECT IT ForHealth Chair Combo

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Set CONNECT IT ForHealth Chair Combo - polštář anatomický na židli CI-528 + bederní opěrka CI-549
 

Az ülés kényelméért

A nap java részét mind otthon, mind munkahelyünkön gyakran töltjük számítógép előtt. A helyes ülés és a megfelelő komfort így alapvető fontosságú annak érdekében, hogy hátunk ne fájjon, testünk pedig ne szenvedjen a rossz minőségű szék, vagy a nem megfelelő üléshelyzet miatt. Az anatómiai székpárna magasított oldalakkal rendelkezik, amelyek elősegítik a helyes testtartást. Elülső részének lekerekített kialakítása megakadályozza a combokra nehezedő túlzott nyomás kialakulását. A deréktámasz pedig gondoskodik a hátgerinc alsó részének maximális kényelméről és megfelelő támasztásáról.

Univerzális kialakítás

A szett univerzálisan használható bármilyen irodai forgószékhez, kerekesszékhez vagy akár autóüléshez és egyéb ülésekhez is. Ezen felül könnyen hordozható. A minőségi memóriahabnak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a test formájához, és elősegíti az egészséges testtartást. Természetesen légáteresztő huzattal is ellátták, amelynek köszönhetően könnyen tisztítható, és maximális kényelmet biztosít a forró nyári napokon. Nem kell drága irodai szék megvásárlásába fektetnie pénzét, hiszen az anatómiai párna jóval olcsóbb, és a minőség tekintetében is sokkal kifizetődőbb választás!

Set CONNECT IT ForHealth Chair Combo - polštář anatomický na židli CI-528 + bederní opěrka CI-549
 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

For Health
 

For Health - az Ön egészségéért

A For Health termékeket szakértők tervezték és gyártották a számítógépes munka egészségesebbé tételének céljából. A For Health eszközök használatával csökkentheti a testére nehezedő terhelést, melyet az egész napos számítógép előtti ülés okoz, és olyan egészségügyi problémákat előzhet meg, amelyek könnyedén kialakulhatnak, ha nem alakít ki magának minőségi és ergonomikus környezetet a hosszú távú számítógépes munkához.

Sajátosságok

  • Elősegíti a helyes testtartást
  • Egyszerűen tisztítható
  • Univerzális használat
  • Kényelmes ülést biztosít
  • Memóriahabból készült

További For Health termékek

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT ForHealth Chair Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT ForHealth Chair Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT ForHealth Chair Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT ForHealth Chair Combo.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ