Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CONNECT IT ForHealth Combo

Termékkatalógus
CONNECT IT ForHealth Combo
Szett - CI-498 egérpad + CI-499 billentyűzet alátét
Kód:  JD515b9 Gyártó honlapja:
CONNECT IT ForHealth Combo Megszűnt

CONNECT IT ForHealth Combo

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Set CONNECT IT For Health Combo podložka před myš + podložka před klávesnici
 

Előzze meg a problémákat

A számítógép előtti hosszú idejű ülés rengeteg problémát okozhat és károsító hatású lehet. Akár munkára használja a számítógépet vagy csupán szórakozásra, mindenképpen fontos hangsúlyt fektetni a megfelelő használatra ergonómiai szempontból is. Gondoskodunk a kényelmes és minőségi irodai székekről, de mi a helyzet a kezekkel? A carpalis alagút-szindróma egyre gyakrabban jelentkező probléma, amely megelőzhető memóriahabos kéztámaszok használatával, melyeket a számítógép vezérlésére használt kéz alá érdemes elhelyezni.

 

Kényelem és ergonómia

A memóriahabos kéztámasz rendkívül kényelmes használatot biztosít. A hab alkalmazkodik csuklója formájához, ennek köszönhetően a hosszan tartó számítógép-használat sem okoz csukló- vagy kézfájdalmat. A nagyobb kényelem egyben nagyobb produktivitást is eredményez, így ez az alátét készlet nemcsak otthonra alkalmas, hanem munkahelyén, az irodában is kitűnő szolgálatot nyújt.

 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Set CONNECT IT For Health Combo podložka před myš + podložka před klávesnici
 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

For Health
 

For Health - az Ön egészségéért

A For Health termékeket szakértők tervezték és kivitelezték a számítógépes munka egészségesebbé tételének céljából. A For Health eszközök használatával csökkentheti a testére nehezedő terhelést, melyet az egész napos számítógép előtti ülés okoz, és olyan egészségügyi problémákat előzhet meg, amelyek könnyedén kialakulhatnak, ha nem alakít ki magának minőségi és ergonomikus környezetet a hosszútávú számítógépes munkához.

További For Health termékek

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT ForHealth Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT ForHealth Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT ForHealth Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT ForHealth Combo.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ