Shop roku Akvizice ApF HU

CONNECT IT - Wirez Extension Audiokábel

Termékkatalógus
CONNECT IT - Wirez Extension Audiokábel
4,3 33 értékelés
Audio kábel - Mérete: 3,5 mm, aranybevonatú csatlakozó, hossza: 3 m
Kód:  JD651o6 Termékszám:  CI-490 Gyártó honlapja:

CONNECT IT - Wirez Extension Audiokábel

Ha kiváló minőségű audiokábelt keres, 3.5 mm-es jack csatlakozóval, akkor ezt a kábelt Önnek találták ki! A Connect IT nevű cég híres a minőségi felhasznált anyagairól, kiváló külső szigeteléséről, illetve magukról a remek gyártott kábeleikről. Természetesen ezek bevont csatlakozók, melyek megelőzik az oxidációt és csökkentik az érintkezési ellenállást. Ez a hosszabbító kábel rendkívül sokféleképpen használható, például televíziókhoz, számítógépekhez, sőt, még mobiltelefonokhoz is. Többé már nem kell a kábel rövidsége miatt aggódnia!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONNECT IT - Wirez Extension Audiokábel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Wirez Audio prodlužovací 3m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT Wirez Audio predlžovací 3m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wirez 3 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wirez 3 m.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ