Shop roku Shop roku

Egerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(770)
Vezetékes
(447)
Típus
Gamer
(557)
(579)
(162)
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek
(721)
Szimmetrikus
(469)
Balkezeseknek
(16)
Technológia
Gombok funkciói
DPI-váltás
(725)
(130)
Programozható
(108)
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(3)
Fehér
(159)
Bordó
(2)
Camo
(1)
Fekete
(770)
Piros
(43)
Lila
(12)
Grafit
(19)
Barna
(7)
Réz
(1)
Fémes
(1)
Kék
(67)
Narancssárga
(3)
Narancssárga-fekete
(3)
Homok
(1)
Átlátszó
(3)
Lila
(1)
Rózsaarany
(1)
Rózsaszín
(40)
Ezüst
(42)
Világosszürke
(4)
Szürke
(62)
Titánium
(3)
Sötétszürke
(13)
Átlátszó
(2)
Többszínű
(3)
Zöld
(19)
Arany
(14)
Sárga
(4)

A számítógépes egér (és a billentyűzet) ma már abszolút alapfelszereltségnek számít a számítástechnika világában. Alkalmas PC-k, szerverek, munkaállomások, de laptopok, mobiltelefonok és tabletek vezérléséhez. Mire figyelj, ha új egér vásárlásán gondolkozol, hogy ne vessz el a széles kínálatban? Örömmel adunk tanácsot ebben.

Tovább

A számítógépes egér legfontosabb tulajdonságai

Akár számítógéphez, akár laptophoz vagy táblagéphez keresel egeret, számos fontos paraméterrel érdemes foglalkoznod. A legfontosabbak közé tartozik a működési technológiája, az egér csatlakoztatási módja, az érzékelő felbontása és nem utolsó sorban az alakja.

Az egér érzékelő technológiája – optikai, lézeres, vagy akár BlueTrack?

Az érzékelő technológiája azt mutatja meg, hogy az egér milyen módon észleli a mozgást az egérpadon. A korábbi „golyós” egereket mára már teljesen felváltották a lézeres, optikai vagy BlueTrack érzékelős egerek. Mi köztük a különbség?

  • Az optikai egér LED-es szenzort használ. Az egér "alatti" felület alapján számítja ki a mozgást. Ha a felület fényes vagy érdes, előfordulhat, hogy az optikai érzékelő nem megfelelően észleli a helyváltozást.
  • A lézeres egér lézerdióda-rendszer segítségével érzékeli a mozgást. Nem világít, drágább, mint a LED-es szenzorú egér, ugyanakkor pontos beolvasást garantál és a nagyon gyors mozgásokat is képes kezelni, bármilyen felületen.

A BlueTrack egér egyedülálló szenzorral büszkélkedhet, amelynek köszönhetően még az üvegen is pontosan érzékeli a mozgást.

Számítógép egér méret szerint

Az egerek különböző méretűek, egyesek a kisebb, mások a nagyobb méreteket részesítik előnyben. Általánosságban azonban az egér méretének kiválasztásakor a középső ujj hegyétől a csuklóig terjedő hosszra kell összpontosítani. Ennek a távolságnak a segítségével határozhatod meg, hogy milyen méretű egér a megfelelő számodra. Az alábbi táblázat segít ebben.

Hossz Méret
21 cm vagy több XL
19–21 cm L
17–19 cm M
17 cm vagy kevesebb S

Egér fajták a csatlakozás típusa szerint - vezetékes és vezeték nélküli

Az eszközhöz történő csatlakoztatás módja szerint két fő egér fajta létezik: a vezetékes és a vezeték nélküli. Ahogyan az elnevezésük is sugallja, az határozza meg őket, hogy képesek-e kábel nélküli párosításra. Miben térnek még el egymástól?

Vezetékes számítógépes egér

A vezetékes számítógépes egér USB-kábelt használ a csatlakozáshoz. Nagyon sokféle különböző modell elérhető ebben a kategóriában, akár szín és forma szerint is.

  • A vezetékes egér általában alacsonyabb válaszidőt ígér
  • A vezeték nélküli modellekhez képest olcsóbb
  • Korlátozott használat a kábel hosszának függvényében

Mit kínál egy vezeték nélküli egér?

A vezeték nélküli egér Bluetooth vagy WiFi segítségével csatlakozik a számítógéphez. Az ilyen egerek a működésükhöz szükséges elem vagy elemek miatt nehezebbek lehetnek vezetékes társaiknál és a válaszidejük is hosszabb. Milyen egyéb előnyeik és hátrányaik vannak?

  • Egyes vezeték nélküli egerek hatótávolsága akár 25 méter
  • Több eszközhöz is csatlakoztathatók egyidejűleg
  • Tablettel vagy mobiltelefonnal is kompatibilisek
  • Magasabb ár
  • A WiFi kapcsolattal működő egerekhez USB-vevőegység szükséges

A vezeték nélküli PC egér két fő csatlakozási módja

A vezetékes számítógép egér USB-kábelen keresztül csatlakozik a készülékhez. A vezeték nélküli egér a következő típusokba sorolható:

  • A Bluetooth egér Bluetooth technológia segítségével csatlakozik a készülékhez. Ez a csatlakozási mód nagyon praktikus, de a hosszabb válaszidő miatt játékhoz például nem biztos, hogy alkalmas.
  • A vezeték nélküli, USB-vevős egér nagyon népszerű. Ezeknek az egereknek a tartozéka egy kis USB-adapter, amelyet segítségével az egér a készülékhez csatlakoztatható.

i

Különböző számítógépes egér fajták a felhasználás módja szerint

Az egér nélkülözhetetlen a PC-k, munkaállomások vagy szerverek számára. A laptopok, mobiltelefonok vagy táblagépek esetében viszont kiterjesztett vezérlési lehetőségeket kínál. Az egér kiválasztásakor javasoljuk, hogy fontold meg, milyen eszközzel fogod használni.

Egy számítógépes egér egyéb fajtái

Döntöttél az érzekelési technológiáról és a csatlakozási módról? Ne felejtsd el megfontolni a többi paramétert is, amely szintén befolyásolhatja az egér használatának milyenségét. Mely paraméterekről van szó?

  • A programozható gombokkal ellátott számítógépes egér irodában is kiváló, de játékoknál is jól hasznosítható. Az ilyen modellek gyakran makrókat is képesek kezelni.
  • A hyperscroll az egér görgőjének hasznos funkciója, segítségével gyorsabban böngészhetők nagyobb oldalak is.
  • A "DPI" (Dots Per Inch) paraméter az egér érzékenységét mutatja meg. Minél magasabb a DPI értéke, annál finomabb mozgást képes észlelni az egér.
  • A válaszidő különösen a gamer egerek esetében lehet döntő tényező. Ezredmásodpercekben jelzi az adat egér és számítógép közötti késési idejét.

Még mindig nem döntöttél? Fontold meg az esztétikai szempontokat is és válassz szín alapján.

Gamer egerek - modellek a legigényesebbek számára

A gamer egerek kiváló válaszidőt, magas DPI értéket, háttérvilágítást és számos egyéb olyan tulajdonsággal büszkélkedhetnek, amelyet főleg a játék fanatikusok értékelnek igazán. A gamer egerek általában vezetékes kivitelűek, így semmilyen akció közben nem fenyeget az a veszély, hogy megszakad a kapcsolat. Természetesen vezeték nélküli gamer egér is elérhető, de ennek hátránya a magasabb vételár.

Fényhőmérséklet

A gamer egereknek általában igen hangsúlyos a megjelenésük. Nem képez kivételt az RGB háttérvilágítású számítógépes egér sem, amely több mint 16 millió színárnyalatot támogat, különböző megvilágítási vagy villogási módokkal.

Egyéb speciális egér fajták

Fejlett vezérlési módokkal büszkélkedő PC-egeret keresel? Próbálj ki egy 3D vagy függőleges egeret, esetleg egy hanyattegeret.

  • A trackpad mechanikus gombok és kerék helyett érintőképernyővel rendelkezik.
  • A csendes egér speciális gombmechanizmussal rendelkezik, amely megnyomásakor nem okoz zajt.
  • A 3D egereket főleg szakemberek számára tervezték, akik olyan grafikus szerkesztőket használnak, mint pl. a CAD.
  • A hanyattegerek vagy más néven trackballok olyan egerek, amelyek kurzorral vezérelhetők, és a klasszikus érzékelő helyett forgó labdát használnak.
  • A függőleges és ergonomikus egerek természetesebb fogást biztosítanak a csukló számára. Segítenek megelőzni a carpalis alagút betegségét.

Az ergonómikus vagy függőleges egerek megelőzik a carpalis alagút szindrómát

Az ergonomikus és függőleges egerek nagyszerű választásnak bizonyulnak, ha sok időt töltesz a számítógép előtt. Ebben az esetben ugyanis a felhasználó ki van téve a carpalis alagút szindróma nevű állapot kockázatának, amely az alkar és a kéz közötti területet érinti. Az ergonomikus és függőleges egér a hagyományos egerekkel ellentétben az emberi kéz számára természetesebb módon megfogható. A kéztőcsatorna ezért nincs kitéve állandó nyomásnak.

Klasszikus számítógép egér
Klasszikus egér

Függőleges PC egér
Függőleges egér

Balkezes egerek a megfelelő kényelemért

A balkezes egerek úgy vannak kialakítva, hogy teljes körű vezérlési lehetőséget biztosítsanak bal kézzel. Így ha az ember balkezes, nem kell "küzdenie" a hagyományos egerekkel. Ebben a kategóriában is többféle típusú egér elérhető: irodai, gamer vagy akár úti kivitel.

Szeretnél spórolni? Válassz PC egér és billentyűzet szettet. Nézz körül billentyűzet-egér szett kínálatunkban.

Egérgomb funkciók

Egyes egér típusok különleges funkciókat kínálnak, amelyek a gombjaikhoz kapcsolódnak. Az egérhez mellékelt szoftverben beállíthatod, hogy az egyes gombok mit csináljanak. A szoftver sikeres telepítéséhez kövesd a gyártó utasításait a mellékelt kézikönyvben. Az általános funkciók az alábbiak.

  • A DPI megváltoztatása hasznos lehet, ha egy egeret többféle tevékenységhez is használsz (például játékhoz és irodai munkához), amelyek mindegyike más-más egérérérzékenységet igényel.
  • A dupla kattintás a gyors egymás utáni kétszeri kattintás, amelyet egyes egér típusoknál be lehet állítani.
  • A tripla kattintás három gyors, egymás utáni kattintás.

i

A kiegészítőkről se feledkezz el

Ne felejtsd el megvásárolni a számodra szükséges egér tartozékokat is. Akár egy tartó, egy adapter vagy egy egérpad hiányzik, mindent megtalálsz a kiegészítők kategóriánkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech PRO X Superlight, fekete Szállításra kész > 5 db
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
39 990 Ft

2.
Logitech Wireless Mouse M185 - szürke Szállításra kész > 10 db
Egér - vezeték nélküli, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1000 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, mérete 3,9 × 6 × 9,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,08 kg
5 790 Ft

3.
HP 435 Multi Wireless Mouse Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Egér - vezeték nélküli, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 4000 DPI érzékenység, 5 gombos, programozható gombok, hagyományos görgő, akkumulátor a csomag része, mérete 4,03 × 11,54 × 7,42 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,08 kg
10 990 Ft

Még több
1 221 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,6 25×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wireless 2.4G + BT Office Mouse MSB550B silent
Egér - vezeték nélküli, ergonomikus, 800 - 1200 - 1600 DPI, hatótávolság akár 8 m, Sleep mode technológia, 6 gomb, vízszintes alumínium görgő, élettartam akár 3 000 000 kattintás, Silent Click, soft touch felület, jobbkezeseknek, csatlakoztatás egyszerre akár eszközhöz, Plug & Play, 2,4Ghz USB-A vevő / 2× BT, 1× AA elem
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004250a
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING M3 Gen II
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 8000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 0,9 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4 × 6,8 × 12,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,059 kg
10 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA748qr8c
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Apple Magic Mouse - fehér - Egér
Típusok
4,6 215×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Apple Magic Mouse - fehér
Egér - vezeték nélküli, lézeres, szimmetrikus, 1 elem, érintős gombok, touch pad, mérete 2,1 × 5,7 × 11,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,09 kg
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA068c24
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Logitech PRO X Superlight, fekete - Gamer egér
Típusok
4,6 372×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, fekete
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125f01
Logitech PRO X Superlight, fehér - Gamer egér
Típusok
4,6 372×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, fehér
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
Szuper ár
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125f02
4,3 44×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Office Vertical Mouse MVS390 - fekete
Egér - vezeték nélküli, függőleges, optikai, 800 - 1200 - 1600 DPI, válaszidő 4 ms, 10 m-es hatótávolság, energiatakarékos üzemmód technológia, háttérvilágítás nélkül, 6 gomb, élettartam akár 3 millió kattintásig, gumírozott, puha tapintású felület, jobbkezesek számára, Plug & Play, 1 AA elem (tartozék), 2,4 GHz-es USB-A vevőegység
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004390a
Logitech Wireless Mouse M185 - szürke - Egér
Típusok
4,7 1568×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Wireless Mouse M185 - szürke
Egér - vezeték nélküli, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1000 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, mérete 3,9 × 6 × 9,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,08 kg
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG100i12
4,6 242×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Master 3S Universal Graphite
Egér - vezeték nélküli, lézeres, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, Li-pol elem, 8000 DPI érzékenység, 7 gombos, DPI-váltás gombbal, két görgős, hyperscroll, lendkerekes görgő, max. hatótávolság 10 m, mérete 5,1 × 8,43 × 12,49 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,141 kg
43 720 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125e2e1
Dell MS 116 - fekete - Egér
Típusok
4,5 78×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell MS 116 - fekete
Egér - vezetékes, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 1000 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, kábel hossza 1,8 m, mérete 3 × 6 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,087 kg
4 550 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2f004
4,6 88×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech B100 Optical USB Mouse - fekete
Egér - vezetékes, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 800 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, kábel hossza 1,8 m
Szuper ár
3 000 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG044b4
4,6 68×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 14000 DPI érzékenység, 7 gombos, maximális hatósugár 10 m, unifying vevőegység és akkumulátor a csomag része, mérete 4,27 × 6,17 × 12,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,1 kg
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR086a2
3,7 21×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wireless 2.4 GHz Basic Mouse MS150 - fehér
Egér - vezeték nélküli, ergonomikus, optikai, 800 - 1200 - 1600 DPI, válaszidő 8 ms, 10 m-es hatótávolság, power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 6 gomb, élettartam akár 3 000 000 kattintás, fémkerék, jobbkezesek számára, méret S, mágneses elemtartófedél, Plug & Play, 1x AA elem (tartozék), 2,4 Ghz USB-A vevőegység
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004150b
Logitech M185 Wireless Mouse - piros - Egér Típusok
4,7 1568×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech M185 Wireless Mouse - piros
Egér - vezeték nélküli, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1000 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, mérete 3,9 × 5,98 × 9,95 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,08 kg
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG100i14
Logitech PRO X Superlight, magenta - Gamer egér
Típusok
4,6 372×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech PRO X Superlight, magenta
Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 integrált akkumulátor, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,063 kg
39 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125f02a
4,7 21×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius GX Gaming Scorpion Spear
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 2000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, maximális hatósugár 1 m, kábel hossza 1 m, mérete 3,9 × 6,73 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,13 kg
Szuper ár
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB900a11
4,7 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius NX-7000 - fekete
Egér - vezeték nélküli, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 1 AA elem, 1200 DPI érzékenység, 3 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, akkumulátor a csomag része, mérete 3,9 × 5,8 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,056 kg
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ME158r22o5b
4,6 48×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Rival 3
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 8500 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 3,79 × 6,7 × 12,06 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,077 kg
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX060a30
Genius DX-120 Calm black - Egér
Típusok
4,5 137×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius DX-120 Calm black
Egér - vezetékes, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, 1200 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, max. hatótávolság 1,5 m, kábel hossza 1,5 m, mérete 3,7 × 6 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,085 kg
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ME123h1
Eternico Office Vertical Mouse MS310 - fekete - Egér
Típusok
4,2 38×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Office Vertical Mouse MS310 - fekete
Egér - vezeték nélküli, függőleges, optikai, 800 - 1200 - 1600 DPI, válaszidő 4 ms, 10 m-es hatótávolság, energiatakarékos üzemmód technológia, háttérvilágítás nélkül, 6 gomb, élettartam akár 3 millió kattintásig, gumírozott, puha tapintású felület, jobbkezesek számára, Plug & Play, 1 AA elem (tartozék), 2,4 GHz-es USB-A vevőegység
Szuper ár
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004310a
4,9 38×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Apple Magic Trackpad - fehér
Trackpad - vezeték nélküli, üvegfelület, Multi-Touch gesztustámogatás, Force Touch technológia, Bluetooth, beépített újratölthető akkumulátor, több mint egy hónapos üzemidő 1 töltéssel, Lightning port, a töltéshez USB-C Lightning kábel mellékelve
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA068c23
C-TECH WLM-12 - fekete - Egér
Típusok
4,5 49×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH WLM-12 - fekete
Egér - vezeték nélküli, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1600 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 10 m, akkumulátor a csomag része, mérete 3,5 × 6,6 × 10,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,086 kg
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC432a2
3,8 33×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wireless 2,4 GHz Ergonomic Mouse MS430 - fekete
Egér - vezeték nélküli, ergonomikus, optikai, 800 - 1200 - 1600 DPI, 8 méteres hatótávolság, power saving more technológia, háttérvilágítás nélkül, 7 gomb, akár 3 000 000 kattintás élettartam, Silent Click - halk fő egérgombok, jobbkezesek számára alkalmas, Plug & Play, 2× AA elem (tartozék)
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004430b
Logitech M650 L Graphite - Egér
Típusok
4,6 87×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech M650 L Graphite
Egér - vezeték nélküli, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 4000 DPI érzékenység, 5 gombos, csendes gombok, hagyományos görgő, max. hatótávolság 10 m, akkumulátor a csomag része, mérete 4,152 × 6,563 × 11,719 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,11 kg
16 600 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG104g1
Logitech Wireless Mouse M185 - kék - Egér Típusok
4,7 1568×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Wireless Mouse M185 - kék
Egér - vezeték nélküli, optikai, szimmetrikus, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1000 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, mérete 3,9 × 6 × 9,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,08 kg
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG100i13

Egerek

cikkMit jelent az egér DPI értéke? Elgondolkoztál már azon egy új egér kiválasztásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el...
A számítógépes egerek különbözőek, van köztük olcsó, luxus, gamer, professzionális... és ergonomikus. Honnan tudhatod valójában, hogy melyik a megfelelő egér? Gamingre, alkalmi munkára alkalmasak, vagy grafikusok és más igényes felhasználók számára lettek specializálva?...
A kormányzati intézkedések eredményeként otthon kell maradnod a gyermekeddel vagy karanténban vagy? És lehetőséged van otthonról dolgozni, de hiányzik a szükséges felszerelés? Számos módot tudunk az otthoni irodai felszerelés olcsóbb megszerzésére egyetlen nap alatt.
fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...
A Philips Hue egyesítette erőit a Razer számítógép-perifériák gyártójával. Együtt tették meg a következő lépést, hogy a játékok vonzóbbá váljanak. A Razer billentyűzet és egér háttérvilágítását szinkronizálni kell a Philips Hue izzókkal, és pontosan reagálnak a...
További cikkek

Egerek

A Egerek kategóriában összesen 1221 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó egerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább egerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb egerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: egerek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ