30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Star Shower Motion távirányítóval

Termékkatalógus
Star Shower Motion távirányítóval
3,8 4 értékelés
Lámpa - lézerrel, több, mint 6000 fényes csillagfény, 300 m2 területen, 100 méter hatótávolság, időjárásálló, könnyen kezelhető
Kód:  SSM004a Termékszám:  M10545

Star Shower Motion távirányítóval



A karácsony közeledtével sokan elkezdik feldíszíteni a házat - elektromos fényfüzérrel, -csillagokkal és -gyertyákkal. Mit szól ahhoz, ha idén valami újjal rukkolna elő, hogy az ünnepi díszítés különleges és egyedi legyen? Ha valami újdonságra vágyik, akkor a Star Shower dekoráció éppen önnek való! Ez a sok fény nem csak egy rakás, áramfaló, világító lámpából tör elő, amelyek kuszán lógnak a ház különböző részein. Ez mindössze egyetlen, árammal működtetett lámpa, amelyet elhelyezhet a kertjében, és a ház falára irányítva több ezer színes csillag borítja be otthonát, felejthetetlen mesebeli légkört teremtve az ünnepek alatt.


Lampa Star Shower Motion

A Star Shower Motion lámpa legfontosabb jellemzői

  • Egyedülálló 3D-s hatás
  • Egyszerű kezelés - csak áramforrásra van szükség
  • Alacsony energia fogyasztás jellemzi
  • Több mint 6000 fénypontot szór szét
  • A fénymintázatok kiválaszthatók
  • Mozgási mód
  • Beépített fényérzékelő
  • A csomag tartalmaz egy távirányítót és egy extra hosszú állványt a földbe helyezéshez

Költséghatékony és dekoratív világítás

A Star Shower lámpát nem feltétlenül kell csak karácsonyra használni. Biztosan nagy sikert arat minden más ünnepi alkalommal, kerti partin, otthoni és szabadtéri programok esetén. A gyermekek körében kétségtelenül nagy sikert arat, hiszen nagyon szeretik a színes, éjszakai világítást a szobájukban. Ezzel az egyedülálló fényrendszerrel nemcsak időt, hanem pénzt is spórol. A hagyományos, dekoratív világításhoz képest az elhasznált energia csupán 1% -át fogyasztja! Ezenkívül, a lámpa stabil műanyagból készült, így ellenáll az esőnek, a hónak vagy a szélnek -
-30 ° C-ig fagyálló!

Lampa Star Shower Motion


Állítható rekesz és fényérzékelő

A modell új tulajdonsága a rekeszérték beállítása. A gomb megnyomásával a készülék belsejében lévő nyílás elmozdul, és több ezer különböző mintázat fog megjelenni. Válassza ki a legjobban tetszőt, majd egy gombnyomással véglegesítse. Ha az új mintát megunta, akkor választhat egy másikat. Bizonyosan értékelni fogja a fényérzékelőt, mely segítségével a készülék este bekapcsolja a lámpát, és hajnalban pedig kikapcsolja. A készlet tartalmaz egy távirányítót is a kényelmes működés érdekében.


Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Star Shower Motion távirányítóval Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Shower Motion s dálkovým ovládáním. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Shower Motion s dialkovým ovládaním. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Shower Motion mit Fernbedienung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Shower Motion mit Fernbedienung.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ