Akvizice ApF HU Shop roku

Csillárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Klasszikus
(2)
Szín
Fehér
(15)
Bronz
(1)
Fekete
(12)
Kék
(1)
Üveg
(1)
Ezüst
(1)
Anyag
Fém
(22)
Műanyag
(12)
Üveg
(2)
Helyiség
Konyhába
(20)
Gyerekszobába
(8)
Hálószobába
(25)
Nappaliba
(28)
Folyosóra
(23)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(26)
Csillár
(47)
Függő
(1)
További tulajdonságok
Smart
(22)
Állítható színhőmérséklet
(22)
Fényszín beállítás (RGB)
(5)
Mobilalkalmazás
(18)
Foglalat
E14
(1)
E27
(21)
Integrált fényforrás
(25)
Fényáram
470 lm
6000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(31)
Semleges fehér
(33)
Hidegfehér
(29)
Energiafelhasználás
4 W
78 W
-
Szűrés

A csillárok, mennyezeti lámpák a helyiségek díszei. Kínálatunkban rengetegféle csillár található: minimalista és modern csillárok, olcsó csillárok papírból, retró, dizájner és kristály lógó csillár, kötél csillár stb. Még nem tudod, melyik számodra a tökéletes lógó csillár? Mire érdemes odafigyelni a kiválasztás során? Olvass tovább és megtudhatod.

Tovább

Kezdetnek egy kis elmélet - Mi az a csillár?

A csillár kifejezés a beltéri és kültéri világítást biztosító függesztékre utal. A mennyezeti lámpákkal ellentétben a csillárokat csak egy tápkábellel, lánccal, kötéllel, zsinórral vagy más szerelvénnyel függesztik a mennyezetről. A mennyezetre szerelt lógó csillár típusok könnyedén megvilágíthatnak egy egész helyiséget, ezért gyakran fő fényforrásként használják őket.

  1. A függő csillárok széleskörű fényszórást biztosítanak, így az egész helyiséget megvilágítják.
  2. A mennyezeti lámpa kevésbé feltűnő, és alacsonyabb belmagasságú helyiségekben is használható.

i

Ha csillárokról beszélünk, akkor szerencsére ma már nem az olajlámpások és a viaszgyertyák jutnak eszünkbe. Azonban a mai lámpák, csillárok is képesek romantikus fényforrást biztosítani a szobában, sőt a vintage dizájn kedvelői akár LED-izzókkal ellátott retró csillárok közül is válogathatnak.

Csillárok minden méretű helyiségbe

Kristály, fa, retro, vintage, rusztikus, LED - csillárok széles választékban kaphatók. A kiválasztásnál javasoljuk, hogy vedd figyelembe annak a helyiségnek a méretét és stílusát, amelyben a csillárt használni szeretnéd.


Kristály csillár
Kristály csillár

Fa csillár
Fa csillár

Retró csillár
Retró csillár


A kristály csillárok pompás benyomást keltenek

A kristály csillárok az egyik legkülönlegesebb lámpa típus, amelyek bármely helyiséget feldobnak. Választhatsz kisebb és kevésbé díszes csillár változatot, vagy hatalmas és lenyűgöző kristály csillár típust, amely olyan, akár egy tündérmesében.

Fából készült lógó csillár

A fa csillárok többféle kialakítású és kivitelű, többé-kevésbé fából készült csillár típusok. Ez nagyszerű választás lehet, ha a hálószobába vagy a konyhába keresel lámpa csillár típust. Tehát ha egy szép, természetes mennyezeti csillár változatot szeretnél, ez a megfelelő típus.

i

A retró és vintage csillárok örömet szereznek a klasszikus formák kedvelőinek

A retró és vintage csillár típusokat időtlen dizájn és klasszikus formák jellemzik. A retró csillárok választéka igazán gazdag, nézz körül kínálatunkban.

Rusztikus csillárok vidéki stílusban

A rusztikus csillárok kifejezetten az egyszerű, vidéki stílus kedvelőinek lettek tervezve. A rusztikus csillárok általában fából, fémből vagy üvegből készülnek, és legjobban a hasonló irányultságú belső terekhez illenek.

Az aktuális trendeket tükröző stílust kedveled? Nézz körül modern csillárok kategóriánkban.

Csillárok anyag szerint

Nem csak a stílusa alapján választhatsz csillár modellt, az alapanyaga is fontos. A már említett kristály és fa lámpa csillár változatok mellett számos más anyagból készülhetnek ezek a világítótestek.

  • A papír csillárok könnyed benyomást keltenek. Hátrányuk viszont, hogy kevésbé tartósak.
  • A rattan csillárok a fa csillárok kategóriájába tartoznak. Ezek a típusoka rattan kúszónövényből készülnek.
  • Az üveg csillárok minden helyiségben jól mutatnak. Klasszikus és LED-es kivitelben is kaphatók.
  • A fém csillár típusok tartós fémből készülnek. Otthonod minden helyiségében ideálisak lehetnek.
  • A műanyag csillárok megfizethetőek, és széles választékban kaphatók.
  • A beton csillár minden otthonban jól mutat. A betonszerkezet nehezebb ugyan, de erős és tartós.
  • A kerámia csillár többféle elegáns dizájnnal kapható. A kerámia viszont törékeny anyag.

Drót csillár kábelen

Fonott mennyezeti csillár

i

Még mindig nem tudsz dönteni? Válassz szín alapján. Vásárolj elegáns fehér, modern szürke, arany, ezüst vagy esetleg a klasszikus fekete csillár típust.

A LED csillár a leggazdaságosabb választás

A LED csillár a fent említett összes stílusban kapható, így minden otthonba illeszkedik majd. Legnagyobb előnye a hosszú élettartamú LED-izzók használata, amelyek lényegesen gazdaságosabbak a hagyományos izzóknál. Ezenkívül egy LED-es csillár gyakran intelligens funkciókkal is rendelkezhet, beleértve például a távirányítót vagy a színváltást.

Visszahúzható csillár az állítható hosszért

A visszahúzható csillár nem egy közönséges kábelre vagy láncra van felfüggesztve, hanem egy egyszerű húzórendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hossz beállítását. Használd a behúzható csillár típust az étkezőasztal felett, a könyvtárban, a dolgozószobában vagy akár a kedvenc foteled felett. A húzórendszernek köszönhetően saját igényeid szerint állíthatod a fényerőt.

A behúzható csillárok nagyszerű világítási megoldást jelentenek a dolgozószobában. Jó kilátásra van szüksége a dokumentumokhoz vagy más tevékenységekhez? Bízzon a behúzható csillárokban, és állítsa be a fény magasságát az igényeinek megfelelően.

Varázslatos fekete vagy fehér drótszerkezetes csillárok

Hogyan tegyünk világosabbá egy szobát lámpák segítségével? Válassz egy drótszerkezetes lógó csillár típust. Az ezüst drót szinte észrevehetetlen, így a lámpatest valósággal lebegni fog. Adj a belső térnek egy kis eredetiséget egy különleges csillár segítségével. Ne feledd, a LED-es izzók használata gazdaságosabbá teszi a csillár típust. Ezek a csillárok például az étkezőasztal fölé is elhelyezhetők, és visszahúzható változatok is kaphatók.

i

Egy drótszerkezetes fekete csillár arany díszítéssel kombinálva fényűző és elegáns hatást kelt.

Csillárok helyiség szerint

A nappaliba, hálószobába vagy konyhába keresel csillár típust? A kínálatunkban található csillárok külön kategóriákba sorolhatók aszerint, hogy melyik helyiségbe illenek a legjobban.

Lógó csillár a konyhába

A konyhai csillárok vagy az étkezőbe szánt csillárok leggyakrabban az étkezőasztal fölött kapnak helyet. A méreteken túl az is fontos, hogy milyen magasságban helyezed el a csillárt. Általában az asztalnál ülve a szemmagasságnál valamivel magasabban célszerű elhelyezni

Hogyan válasszuk ki a nappaliba való csillár típust?

Nappali csillár egyéni ízlés szerint választható, ezen a területen tényleg csak a képzelet szabhat határt. A klasszikus és modern csillárok változatai egyaránt alkalmasak minden nappaliba. A legfontosabb, hogy ne hagyd figyelmen kívül a mennyezet magasságát.

Lógó csillár a hálószobába

A hálószoba csillárok számos kivitelben kaphatók. Tulajdonképpen mind a kompakt, mind a nagyobb méretű modern csillárok alkalmasak a hálószobába. A LED-es csillárok szintén nagyon népszerűek, és általában távolról is működtethetők.

A gyerekekről sem feledkeztünk meg. Nézz körül gyerek csillár kategóriánkban.

Mi befolyásolja a csillár fényáramát és teljesítményét?

A fényáram és a teljesítmény olyan paraméterek, amelyek megmutatják, hogy a kiválasztott lámpa csillár mennyire fényes. A fényáram lumenben kifejezve modernebb és a rendkívül hatékony fényforrások korában pontosabb mutató.

A mennyezeti csillárok egyéb hasznos funkciói

Már eldöntötted, milyen stílusú csillárok lámpák érdekelnek? Megvan a szín és az anyag is? Gondold át a kiegészítő funkciókat és tulajdonságokat is. Ismerd meg a legérdekesebb extrákat.

  • A dimmelhető csillárok lehetővé teszik a fényerősség változtatását tetszés szerint.
  • A távirányítású csillárok lehetővé teszik a villany fel- vagy lekapcsolását anélkül, hogy fel kellene kelned az ágyból.
  • A mozgásérzékelős mennyezeti csillár akkor kapcsol be, ha az érzékelő látómezejében mozgást észlel.
  • Egyes csillár típusok különösen alacsony mennyezetű helyiségekben is használhatók.
  • Az állítható színvilágú lógó csillár intelligens LED izzókkal rendelkezik, amelyek fényszíne állítható.

i

Dimmelés, távirányítás, hangvezérlés vagy színváltás az intelligens LED-es csillárok használata során lehetséges.

Olcsó csillárt keresel?

Szeretnél pénzt megtakarítani a csillár kiválasztásakor? Nézz körül olcsó csillárok kategóriánkban, vagy válassz 100%-ban működőképes, felbontott, újszerű vagy használt csillár termékeket Outlet oldalunkon. Ezekre a modellekre akár 21 hónapos garanciát is kaphatsz.

Más lámpák is érdekelnek? Nézd meg függő csillárok vagy mennyezeti lámpák kategóriánkat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
39 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Yeelight Crystal Pendant Light
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 33 W teljesítmény, 1700 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-6000 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 50 cm max. magasság, 12,6 cm széles, IP20 védelem
47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLa16
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue Enrave függőlámpa fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Enrave függőlámpa fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 150 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
122 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21054
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue Ally 40761/30/P7 - Csillár
Típusok
5,0
Philips Hue Ally 40761/30/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 175 cm magas, 47,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
116 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ESO515o1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Hue Ensis pendant black 2x39W 24V - Csillár Típusok
4,6
Philips Hue Ensis pendant black 2x39W 24V
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 78 W teljesítménnyel, 6000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 166,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
Leárazás -3 %
207 190 Ft 214 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL21080
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Perifo Mennyezeti függőlámpa, fekete
Mennyezeti lámpa - LED, 15,6 W teljesítmény, 1470 lm fényáram, csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, magasság 171,5 cm, szélesség 6,7 cm, anyaga: fém, IP20
Szuper ár
280 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL22040
Philips Hue Amaze 40233/31/P6 - Csillár
Típusok
4,7 23×
Philips Hue Amaze 40233/31/P6
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 43,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
116 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO515m2
4,7
Philips Hue Fair 40339/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 44,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
116 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ESO515n2
Philips Hue Amaze 40233/30/P7 - Csillár
Típusok
4,7 23×
Philips Hue Amaze 40233/30/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 43,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
116 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO515m1
Philips Hue Ally 40761/31/P7 - Csillár
Típusok
5,0
Philips Hue Ally 40761/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 175 cm magas, 47,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
110 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ESO515o2
WiZ SuperSlim Tunable White 32 W fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 32 W teljesítmény, 3800 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), kompatibilitás: Apple Siri, magasság 2,8 cm, szélesség 55 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
67 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WiZ22_11
Philips Hue White and Color Ambiance Flourish 40906/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 31 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 180 cm magas, 40,1 cm széles, anyaga: üveg, IP20 védelem
183 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL19074
5,0
VELAMP OPAL FILAMENT izzó 4 W, E14, 3000 K
LED izzó - E14 foglalat, 4 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 470 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 35 mm átmérővel, 20000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_31
VELAMP OPAL FILAMENT izzó 4 W, E27, 3000 K
LED izzó - E27 foglalat, 4 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 470 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 45 mm átmérővel, 20000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_37
Philips Hue Enrave függőlámpa fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Enrave függőlámpa fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 150 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
129 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL21053
5,0
VELAMP OPAL FILAMENT izzó 18 W, E27, 6500 K
LED izzó - E27 foglalat, 18 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 2500 lm fényáram, hideg fényű (6500 K), 125 mm átmérővel, 20000 óra élettartam, D energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_54
Philips Hue Explore függőlámpa, fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 9,5 W teljesítmény, 806 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 243 cm, szélesség 18,1 cm, anyaga: fém, IP20
76 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21055
WiZ SuperSlim Tunable White 22 W fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 22 W teljesítmény, 2450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), kompatibilitás: Apple Siri, magasság 2,3 cm, szélesség 43 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
45 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiZ22_10
VELAMP OPAL FILAMENT izzó 18 W, E27, 4000 K
LED izzó - E27 foglalat, 18 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 2500 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 125 mm átmérővel, 20000 óra élettartam, D energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_53
VELAMP OPAL FILAMENT izzó 4 W, E27, 4000 K
LED izzó - E27 foglalat, 4 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 470 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 45 mm átmérővel, 20000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_38
VELAMP OPAL FILAMENT izzó 8 W, E27, 6500 K
LED izzó - E27 foglalat, 8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 1055 lm fényáram, hideg fényű (6500 K), 60 mm átmérővel, 20000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_27
VELAMP OPAL FILAMENT izzó 12 W, E27, 6500 K
LED izzó - E27 foglalat, 12 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 1520 lm fényáram, hideg fényű (6500 K), 60 mm átmérővel, 20000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
2 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_30
VELAMP OPAL FILAMENT izzó 12 W, E27, 4000 K
LED izzó - E27 foglalat, 12 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 1520 lm fényáram, semleges fényű (4000 K), 60 mm átmérővel, 20000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
2 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_29
VELAMP OPAL FILAMENT izzó 12 W, E27, 3000 K
LED izzó - E27 foglalat, 12 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 1520 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 60 mm átmérővel, 20000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
3 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_28
VELAMP OPAL FILAMENT izzó 7 W, E27, 3000 K
LED izzó - E27 foglalat, 7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 806 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 60 mm átmérővel, 20000 óra élettartam, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Velamp22_22

Csillárok

Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.

Csillárok

A Csillárok kategóriában összesen 47 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó csillárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább csillárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb csillárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: csillárok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ