Shop roku 30 dnů na vrácení

Csokiszökőkutak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A csokiszökőkút kiváló frissítő és dekorációs kiegészítő nagy rendezvényeken és otthoni ünnepségeken egyaránt. A csokiszökőkút nem csak a csokoládé szerelmeseinek, hanem a sós ételek rajongóinak is tetszeni fog. A szökőkútban sajtot vagy szószt is lehet olvasztani. Milyen tehát a tökéletes csokiszökőkút és hogyan válaszd ki? Olvass tovább és tudj meg többet!

Tovább

Csokiszökőkút - öröm a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt

A csokiszökőkút nem csak hivatalos rendezvényeken lehet látványosság. Otthon is átadhatod magad ennek az örömnek. Nem foglal túl sok helyet, és gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet okozhat. Egy otthoni használatra szánt csokiszökőkút ára 14 690 HUF körül mozog, és teljesen elegendő mindenféle otthoni ünnepséghez és partihoz.

  • Családi ünnepségekre és hivatalos rendezvényekre is alkalmas.
  • A csokiszökőkút könnyű kezelhetőséget kínál.
  • A csokoládét az ideális hőmérsékleten melegíti fel.
  • Dekorációs funkciót is betölt, mivel mutatós darab.
  • Megfizethető árban van.
  • A szökőkút működés közben felügyeletet igényel.

Házi csokiszökőkút

Ezek olcsóbb modellek, amelyek kisebb rendezvényekre és otthoni használatra alkalmasak. Az otthoni használatra szánt csokiszökőkút használati ideje korlátozott, nevezetesen 2-5 óra egyhuzamban. Előre beállított optimális hőmérséklettel rendelkezik a csokoládé megolvasztásához, így nem kell aggódnod, hogy megég a csokoládé. Ez a fajta csokiszökőkút alacsonyabb, kisebb darab, így kisebb vízeséses hatást kelt.

Professzionális csokiszökőkút

A gastro csokiszökőkút professzionális használatra lett tervezve. Akár 24 órán át is üzemel, ezért leggyakrabban vendéglátóipari cégek és szállodák használják nagy társasági eseményeken. Ez a csokiszökőkút saját hőmérséklet-szabályozóval és a nagyobb hatás érdekében több emelettel is rendelkezik.

i

Mind az otthoni, mind a professzionális csokiszökőkút működés közben felügyeletet igényel. Ellenőrizni kell, hogy nem kerültek-e a szökőkútba olyan ételdarabok, amelyek eltömíthetik azt.

Csokiszökőkút - minden, amit tudnod kell róla

A csokiszökőkút könnyen kezelhető, és nem rendelkezik sok funkcióval vagy extra alkatrésszel. Mégis van néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartanod, amikor vásárolsz egyet.

A csokiszökőkút egy óra alatt megolvasztja a csokoládét

Az, hogy milyen gyorsan olvad meg a csokoládé, elsősorban a csokiszökőkút teljesítményétől függ. Minél nagyobb a teljesítmény, annál gyorsabban melegszik fel és olvasztja meg a csokoládét a szökőkút. Az olvadás sebessége a csokoládé minőségétől is függ.

  • Egy kicsi csokiszökőkút teljesítménye 80 W-tól egészen 190 W-ig terjed.
  • Egy nagy csokiszökőkút teljesítménye meghaladja a 250 W-ot.

Használj jó minőségű csokoládét. A csokiszökőkút kevésbé fog eltömődni, könnyebben tisztítható, és a csokoládé íze összehasonlíthatatlan lesz.

A csokoládé szökőkút korlátozott mennyiségű csokoládétartállyal rendelkezik

A csokiszökőkút egy meghatározott minimális mennyiségű csokoládét igényelhet, amelyet az indításhoz be kell tölteni. Ez azt jelenti, hogy a csokiszökőkút kikapcsol, ha a minimális határértéket elérte. Hasonlóképpen beállítható a csokoládé maximális mennyisége is.

Jelölj ki egy "őrt", egy olyan személyt, aki gondoskodik arról, hogy a csokiszökőkút ne legyen eltömődve ételmaradékkal, és hogy elegendő csokoládé legyen a tartályban.

A csokiszökőkút nem csak a csokiról szólhat

Néhány csokiszökőkút képes sajtot vagy különböző szószokat is megolvasztani. Ellenőrizd az adott típusnál, hogy a csokiszökőkút lehetővé teszi-e ezt a felhasználási módot is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tristar CF-1603 Szállításra kész > 5 db
Csokoládé szökőkút - forgó spirál, melegen tartó funkció, 3 fokozat
12 290 Ft

3 termék
3,9
Guzzanti GZ 250
Csokoládé szökőkút - használható ét-, tej- és fehér csokoládéhoz, mérete: (MaxSzéxMé) 25x15x15cm, maximális teljesítmény 32W, csomag tömege 1,2 kg
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZCF023
4,5
Tristar CF-1603
Csokoládé szökőkút - forgó spirál, melegen tartó funkció, 3 fokozat
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ710t3
5,0
Ariete Party 2962
Csokoládé szökőkút - vintage stílus, finom csokoládéfondü elkészítéséhez használható, 9 W, rozsdamentes acél, 500 g kapacitás, kivehető torony a könnyű tisztítás érdekében, hőmérséklet tartás, méret 170 × 170 × 300 mm, súlya 1,45 kg
19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARIVY002
fagylaltkészítőkHázi készítésű fagyi a fagylaltgépből? Íme a legjobb receptek! Próbáltál már otthon fagylaltot készíteni? Ha igen, akkor valószínűleg durva vízkristályokat tartalmazott, amelyek kaparták a nyelved. A fagylaltkészítő gépek segítségével bársonyosan sima fagyi készíthető. A fagyigépben való fagylaltkészítés egyszerű, ráadásul a...
A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Csokiszökőkutak

A Csokiszökőkutak kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ