Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CUBE1 S3 Ezüst

Termékkatalógus
CUBE1 S3 Ezüst
Okosóra Vezeték nélküli monitor tevékenység (lépések, távolság /, aludni Caller ID, SMS, stopper, naptár, számológép) Kijelző 1.22 "FQVGA 240x204, 128 (akár 16 GB), GPRS-érzékelő, 1x mini SIM, Bluetooth 3.0, iOS / Android 4.3 és magasabb bőrszíj, akkumulátor 380mAh
Kód:  CUB010c Termékszám:  NEHOCUS3XX051 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CUBE1 S3 Ezüst

Intelligens órák CUBE1 S3 vonzó lesz minden rajongó a modern technológiák, amelyek vonzzák a fitness funkció és csatlakozás egy okos telefon, és azt is szeretné tartani a csukló darab elegáns ékszer. Ez tart a kapcsolatot a smartphone és behelyezése után egy mini SIM-kártya és azt is cserélni. 

legfontosabb jellemzői

  • Közvetlen hívás az óráról köszönhetően támogatja a mikro SIM-kártyák
  • Az óra is dolgozik együtt intelligens készülékek
  • Betölti a fitness karkötő
  • Dominated 1,22palcový színes kijelző
  • Elegáns design ezüst színű kombináció

fitnesz fejlesztése

Órák CUBE1 S3 kíséri a napi tevékenységek és az alvás minőségét. Kiszámítja a lépések számát és a távolság, és figyeli az alvási ciklusokat. És ha ül túl hosszú, barátságos értesítést küld, és kéri, hogy mozogni. Így érhető el, hogy soha nem lesz mozgás nélkül. Az állapot fokozatosan javul, és akkor egyre jobb eredményeket motiválni, hogy folyamatosan mozgásban.

Hívja barátait órák

Nézze nagy munka együtt egy okos telefon. Jeleníti Caller ID, SMS kínál stopper funkció, naptár és számológép. Támogatás iOS és az Android 4.3 és újabb, nagyszámú eszközök.Specialitásunk behelyezése külön micro SIM kártyát, amely lehetővé teszi az órák tudja kezelni telefonhívásokat, SMS-ben vagy adatkapcsolatot. Már hívott valaki az óra? A CUBE1 S3! 

időtálló dizájn

Design ezüst acél tok és barna bőrszíj a felhasználókat célozza meg, akik igénylik az eleganciát és időtlenség. Szabadidejében, ez ??lesz a partner a fizikai tevékenység és a munka, vagy ha baráti találkozó hangsúlyozzák a személyiség. Ezen felül, akkor a kinézetet megváltoztatásával a tárcsát az alkalmazás. Belső memória 128 MB bővíthető behelyezésével TF kártyával akár további 16 GB-os és a töltés keresztül történik a bölcső és USB kábel. 

További információk:

Műszaki adatok:
Bejelentés: SMS / WeChat / QQ / Hírek
A számlap változtatható
Charge: mágneses bölcső
SIM: 1 × micro SIM

méretek:
54 × 42,5 × 13 mm

Paraméterek

Tömeg
53,6 g Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
53,6 g Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CUBE1 S3 Ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CUBE1 S3 Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CUBE1 S3 Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cube1 S3 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cube1 S3 Silber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ