AP+ nový vizuál Shop roku

CUBE1 S9 fekete

Termékkatalógus
CUBE1 S9 fekete
3,7 3 értékelés
Okosóra Vezeték nélküli monitor tevékenység (lépés, a távolság, az elégetett kalóriákat, alvás / Caller ID, SMS, stopper, naptár, számológép) Kijelző 1.22 "FQVGA 240x204, Kamera 3MP, G Sensor, vízálló, Bluetooth 3.0, iOS / Android 4.3 és újabb, bőrszíj, akkumulátor 250mAh
Kód:  CUB0100a Termékszám:  NEHOCUS9XX050

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CUBE1 S9 fekete

Intelligens órák CUBE1 S9 vonzó lesz minden rajongó a modern technológiák, amelyek vonzzák a fitness funkció és csatlakozás egy okos telefon, és azt is szeretné tartani a csukló darab elegáns ékszer. Ez tart a kapcsolatot a smartphone és hála az alapfelszereltség velük, akkor még képeket!

legfontosabb jellemzői

  • A beépített vaku a képek készítéséhez
  • Az óra is dolgozik együtt intelligens készülékek
  • Betölti a fitness karkötő
  • Dominated 1,22palcový színes kijelző
  • Intelligens órák egy karcsú test egy klasszikus design

fitnesz fejlesztése

Órák CUBE1 S9 kíséri a napi tevékenységek és az alvás minőségét. Kiszámítja a lépések számát és a távolság, és figyeli az alvási ciklusokat. És ha ül túl hosszú, barátságos értesítést küld, és kéri, hogy mozogni. Így érhető el, hogy soha nem lesz mozgás nélkül. Az állapot fokozatosan javul, és akkor egyre jobb eredményeket motiválni, hogy folyamatosan mozgásban.

A kamera az óra?

Nézze nagy munka együtt egy okos telefon. Jeleníti Caller ID, SMS kínál stopper funkció, naptár és számológép. Támogatás iOS és az Android 4.3 és újabb, nagyszámú eszközök. Van egy praktikus alkalmazás az intuitív környezetet, amely könnyen csatlakozik a telefonhoz. A speciális modell S9 integrált kamera, 3 megapixeles. Játszani egy titkos ügynök, és elfog a fontos pillanatokat gyorsan és egyszerűen.

időtálló dizájn

Órák megtartja a klasszikus megjelenés masszív alumínium ötvözet. Még mindig kapsz egy modern stílust, a személyiség. Szabadidejében, akkor lesz partner a fizikai tevékenység és a munka, vagy ha baráti találkozó hangsúlyozzák a személyiség. Ezen felül, akkor a kinézetet megváltoztatásával a tárcsát az alkalmazás. A töltés keresztül történik a bölcső és USB kábel.

További információk:

Műszaki adatok:
Bejelentés: SMS / WeChat / QQ / Hírek
A számlap változtatható
Charge: mágneses bölcső
Az akkumulátor kapacitása: 250 mAh
Szíj: bőr

méretek:
44 x 14 mm-es

Paraméterek

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CUBE1 S9 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CUBE1 S9 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CUBE1 S9 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cube1 S9 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cube1 S9 Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ