30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Cubot King Kong Mini

Termékkatalógus
Cubot King Kong Mini
4,5 28 értékelés
Mobiltelefon - 4"-es kijelző, 1080 × 540, IPS kijelző, 4 magos MediaTek MT6761 (Helio A22) processzor, 3 GB RAM, akár 128 GB kapacitású Micro SD, 13 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, 4G (LTE), USB-C, dual SIM + memóriakártya, IP65 védelem, kártyafüggetlen, 2000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
Kód:  CUB034ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cubot King Kong Mini

A(z) Cubot King Kong Mini esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azzal a céllal készítették, hogy könnyen elérd a szociális hálókat. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. A memória kapacitása 3 GB. Teljesítőképességét tekintve kezdők számára ajánlott. A(z) Cubot King Kong Mini okostelefont 2000 mAh kapacitású akkumulátor üzemelteti. Komoly előnye, hogy USB-C konnektorral is ellátták. Vízálló konstrukciója sok kellemetlenségtől fog majd megkímélni. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP65. A(z) Cubot mobilja tisztán Android alapokon működik.

A(z) Cubot King Kong Mini okostelefon főbb jellemzői

  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • Vízhatlan konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • MediaTek MT6761 (Helio A22) processzor és 3 GB memória
  • A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 13 Mpx
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkcióval
  • A(z) Cubot mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Cubot King Kong Mini mobil kamerája és képernyője

Ez az apró képátlójú kijelző Legnagyobb pozitívuma, hogy a közkedvelt IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Cubot King Kong Mini okostelefon hátulsó kamerájával, melynek felbontása 13 Mpx fölöttébb elégedett leszel. Elsődlegesen Olyan csúcsminőségű fényképeket készíthetsz vele, amelyek vetekedni fognak a digitális fényképezőgépek minőségével. A hatékony és gyors autofókusz számottevően javítja a képminőséget. Egy kis dióda szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik lelkes rajongói pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Cubot King Kong Mini csodás funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre 2 SIM kártya is behelyezhető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül, így nem foglalják el a memóriakártya helyét. A belső memória mérete tovább növelhető egy MicroSD kartyával. A páratlan arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobiltelefon gyors feloldását PIN-kód vagy minta megadása nélkül. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia segítségével külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cubot King Kong Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubot King Kong Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cubot King Kong Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubot King Kong Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubot King Kong Mini.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ