30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Cubot King Kong Star

Termékkatalógus
Cubot King Kong Star
3,7 12 értékelés
Mobiltelefon -
Kód:  CUB062ax Termékszám:  CUB062ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cubot King Kong Star

Ezen CUBOT King Kong Star mobiltelefon szerves részét képezi az ellenálló telefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,78" -es kijelzővel van ellátva, amelyet a nagy telefonok rajongói imádni fognak. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával rendelkezik. A megfelelő energiát a tartós, 10600 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Hála a mobiltelefon víz- és ütésálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 és IP69K mértékű védelmi fokozattal van ellátva. Ezen Cubot mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Cubot King Kong Star mobiltelefon alapvető tulajdonságai

  • Ez az ellenálló Cubot mobiltelefon 6,78" méretű kijelzővel van ellátva
  • A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A szükséges energiát a tartós, 10600 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Konstrukciója víz- és ütésálló az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 100 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,78"méretű kijelzővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát Micro SD és TF típusú és 1024 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 10600 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a nagyszerű Cubot telefonnak a kijelzőjét öröm lesz nézni

Örömtelivé válik minden pillanat, amit ezzel a csodás Cubot telefonnal tölthetünk el, mivel 6,78" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2460 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, tökéletes a 60 FPS-es játékok futtatásához.

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal való fényképezés alapvető része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Cubot okostelefon el van látva 100Mpx felbontású hátsó kamerával, 5Mpx-es makró objektívvel és 24Mpx-es éjjellátóval. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. Ezzel a modern Cubot okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Eme Cubot mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 10600 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. A töltésre USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Ezen Cubot mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A nagyszerű Cubot mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 13, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB rendszermemóriával van ellátva, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő módunkban áll bővíteni egy 1024 GB kapacitású Micro SD és TF memóriakártyával.

Eme Cubot okostelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes azonosítani az eszközök helyzetét a föld felszínén Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely nélkül nem lennénk képesek navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Cubot mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen érintés, hála a ujjlenyomat olvasónak. A mobiltelefon tartalmaz egy jelző diódát is. A készülék így a kijelző aktiválása nélkül képes értesíteni a felhasználót a különböző eseményekről és állapotváltozásokról. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amellyel lehetséges további eszközöket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

180,2 × 80,8 × 17,8 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

395 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cubot King Kong Star Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubot King Kong Star. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cubot King Kong Star. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubot King Kong Star. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubot King Kong Star.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ