AD květen univerzal Effaclar

Cubot Quest

Termékkatalógus
Cubot Quest
5 10 értékelés
Mobiltelefon - 5,5"-es kijelző, 1440 × 720, IPS kijelző, 8 magos MediaTek MT6762 (Helio P22) processzor, 4 GB RAM, akár 128 GB kapacitású Micro SD, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 2 Mpx felbontású, hátlapi kamera, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, IP68 védelem, ütésálló, kártyafüggetlen, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
Kód:  CUB027ax

Cubot Quest

A(z) Cubot Quest készülék esetében azonnal egyértelmű, hogy egy ún. okostelefon. Úgy tervezték, hogy könnyen elérd a szociális hálókat, a duális kamera jóvoltából fantasztikus képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. A kijelző átmérője 5,5", eszerint az átlagos telefonok csoportjába sorolható. Ez a verzió 8 magos MediaTek MT6762 (Helio P22) chipet kapott. A RAM kapacitása 4 GB. Teljesítőképessége szempontjából igényes alkalmazások vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Cubot Quest mobilt jókora teljesítményű 4000 mAh akksi üzemelteti. További előnye, hogy USB-C csatlakozóval is ellátták. Erős, ütésálló felépítése derűlátóvá teszi majd azokat, akik kezéből gyakran esik ki a telefon. Vízálló konstrukciója sokproblémától fog majd megkímélni. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: 68 mm.

A(z) Cubot Quest okostelefon főbb jellemzői

  • Az erős konstrukció ellenáll az ütéseknek
  • Vízhatlan kivitele sokkal biztonságosabbá teszi
  • A(z) Cubot Quest 5,5" átmérőjű IPS kijelzővel lett felszerelve, melynek max. felbontása 1440 × 720
  • MediaTek MT6762 (Helio P22) CPU és 4 GB memória
  • SIM-kártya konfiguráció: Hibrid
  • Az NFC lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 2
  • Telefon feloldása arcfelismeréssel

A(z) Cubot Quest okostelefon kamerája és kijelzője

Ez a szimpatikus 5,5" képátlójú kijelző HD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes kifogástalanul ábrázolni. Legnagyobb előnye, hogy az ún. IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Cubot Quest okostelefon dupla hátsó kamerájával, melynek felbontása 12 Mpx szerfelett elégedett leszel. Olyan csúcsminőségű fényképeket készíthetsz vele, amelyek vetekedni fognak a tükörreflexes fényképezőgépek minőségével. Kiváló f/ 1,8 fényerősségének hála a komolyabb felhasználókat is leveszi a lábáról. A fáziseltolásos fókuszálás hatékony és pontos, ami jelentősen leegyszerűsiti a fényképezést. Egy praktikus kis LED lámpa szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik lelkes rajongói fölöttébb elégedettek lesznek a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Cubot Quest praktikus funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg kettő SIM kártya is beilleszthető, de a második a memóriakártya helyére kerül. A belső tárhely mérete könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Cubot Quest mobiltelfon biztonságáról a beépített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A különleges arcfelismerő funkció lehetővé teszi a mobiltelefon feloldását bármilyen jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cubot Quest
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubot Quest . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cubot Quest. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubot Quest.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ