Shop roku AP+ plus nový vizuál

Cubot R15

Termékkatalógus
Cubot R15
4,0 5 értékelés
Mobiltelefon - 6,26"-es kijelző, 1520 × 720, IPS kijelző, 4 magos MediaTek MT6580 processzor, 2 GB RAM, akár 128 GB kapacitású Micro SD, 13 Mpx felbontású (f/2) + 2 Mpx felbontású, hátlapi kamera, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual + SD, kártyafüggetlen, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie,
Kód:  CUB026ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cubot R15

A(z) Cubot R15 esetében azonnal egyértelmű, hogy egy ún. okostelefon. Azért hozták létre, hogy aktív lehess a szociáis hálókon, a duális kamerának hála szenzációs fényképeket és videókat készíthetsz vele. A kijelző képátlója 6,26", így inkább a nagyobb mobilok közé sorolható. Ez a konkrét modell 4 magos MediaTek MT6580 CPU-t kapott. A memória mérete 2 GB. Erejét tekintve kezdőknek ajánlott. A(z) Cubot R15 telefont 3000 mAh teljesítményű akkumulátor üzemelteti. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is ellátták.

A(z) Cubot R15 okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • A(z) Cubot R15 6,26" képátlójú IPS kijelzővel lett ellátva, melynek max. felbontása 1520 × 720 px
  • MediaTek MT6580 CPU és 2 GB memória
  • GPU: Mali 400 MP2
  • SIM konfiguráció: Dual + SD
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 2
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod adataidat

A(z) Cubot R15 telefon képernyője és kamerája

Ez a kapitális 6,26" méretű kijelző csepp alakú kivágással HD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes kifogástalanul megjeleníteni. Hatalmas pozitívuma, hogy IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál. Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) Cubot R15 okostelefon duális hátsó kamerájával, melynek felbontása 13 Mpx nagyon elégedett leszel. Olyan kompromisszumok nélküli fényképek és videókat készíthetsz vele, amelyek vetekedni fognak a digitális fényképezőgépek minőségével. A villámgyors autofókusz nagymértékben javítja a képminőséget. Egy kis LED lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik kedvelői szerfelett elégedettek lesznek a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Cubot R15 egyéb funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre kettő SIM kártya is behelyezhető az nélkül, hogy elfoglalná a memóriakártya helyét. A belső memória tovább bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Cubot R15 okostelefon adatainak biztonságáról az integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cubot R15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubot R15. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cubot R15. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubot R15.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ