Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

CURAPROX EASY Hidroszónikus fogkefe

Termékkatalógus
CURAPROX EASY Hidroszónikus fogkefe
4,5 16 értékelés
Elektromos fogkefe - szónikus, 42000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CURZK608 Termékszám:  73349192
CURAPROX EASY Hidroszónikus fogkefe 57 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

CURAPROX EASY Hidroszónikus fogkefe

A svájci márkájú CURAPROX EASY elektromos hidroszónikus fogkefe hatékonyan és megbízhatóan javíthatja a szájüreg egészségét és megjelenését. Gyengéd a fogzománchoz és az ínyhez, a tisztítás hidrodinamikai hatásának köszönhetően nincsenek nehezen elérhető helyek a számára, és képes kezelni az interdentális tereket. A kefe ajánlott fogszabályozással történő fogmosásra, implantátumok tisztítására, fogpótlásokra és parodontitiszre.A nagy teljesítményű motor 3 tisztítási módot biztosít - START (22 000 fordulat / perc), CLEAN (32 000 / perc) és SMILE (42 000 / perc). Működése egyszerű és intuitív.

A CURAPROX EASY elektromos hidroszónikus fogkefe főbb jellemzői

  • Gyengéd a fogzománchoz és az ínyhez
  • A CURAPROX EASY hidroszonikus kefe egyszerű, intuitív kezelése
  • Alkalmas fogak fogmosással, fogsorokkal, fogpótlásokkal, protézisekkel, akár parodontitiszben is
  • Nagy teljesítményű motor 3 tisztítási móddal (Start, Clean, Smile)
  • A jól ismert svájci CURAPROX márkájú hidroszonos fogkefe

Csomag tartalma:
Hidraulikus kefe Könnyű
Töltő USB-kábellel
USB csatlakozó
Utazási tok
Kézikönyv


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Hölgyem Uram, A Curaprox Hydrosonic Easy fogkeféhez a gyártó szerint jár egy ajándék, választható fogkrém (Curaprox Be you) Ezt az Önök oldalán nem látom. Sem az ajándék fogkrém feltüntetését, sem a kiválasztás lehetőségét. Küldenek ajándék fogkrémet? Ha igen, akkor Önöknél vásárolnám meg a fogkefét. Vagy ha tudnak a fogkrém árával azonos árengedményt biztosítani. Nagyságrendileg 4000 ft a Curaprox Be you fokrém ára. Köszönettel: Nagy Attila

Kérdések és válaszok: CURAPROX EASY Hidroszónikus fogkefe
Kiegészítők: CURAPROX EASY Hidroszónikus fogkefe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURAPROX Hydrosonický kartáček EASY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CURAPROX Hydrosonická kefka EASY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CURAPROX EASY Hydrosonic Brush. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CURAPROX EASY Hydrosonic Brush.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ