Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

D-Link COVR-2202

Termékkatalógus
D-Link COVR-2202
3,0 1 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link COVR-2202


A D-Link COVR egy modern és hatékony Whole Home Wi-Fi technológia képviselője, amely csak a legjobbat nyújtja az otthonodban. A D-Link COVR gondoskodik arról, hogy az otthonodban minden négyzetcentiméter minőségi Wi-Fi jellel legyen lefedve. A csomag két egységet tartalmaz, amelyek problémamentesen lefednek akár 550 m2-es területet is. A routerek három sávban működnek, valamint az intelligens Smart Steering technológia automatikusan kiválasztja a leggyorsabb és a legkevésbé leterhelt sávokat. A teljes átviteli sebesség eléri akár a 2,2 Gbps-ot.

A COVR-2202 Whole Home Mesh Wi-Fi rendszer legfontosabb jellemzői

  • Átfogó és „zavartalan" Mesh Wi-Fi hálózat
  • Két COVR egység a csomagban
  • Teljes átviteli sebesség: akár 2,2 Gbps
  • 550 m2-es lefedettség
  • 3 sávban működik (2 × 5 GHz és 1 × 2,4 GHz)
  • Szülői felügyelet funkció

A D-Link COVR lenyűgöz a jelátvitelével

Az otthonodba, a vállalatodba vagy az irodádba megvásárolhatsz több, mint két COVR egységet. Ha mozgásban vagy, akkor a rendszer mindig a legközelebbi egységhez csatlakoztat. Így nincsenek megszakítások, interferenciák vagy instabil kapcsolatok. A Smart Roaming gondoskodik a routerek közötti zökkenőmentes és automatikus átmenetekről. A MU-MIMO technológia hatékony működést biztosít több eszközön az átviteli sebesség csökkenése nélkül.

A D-Link COVR-2202 hat belső antennával rendelkezik, amelyek vezeték nélküli AC technológiát használnak - így az átviteli sebesség eléri akár 2,2 Gbps-ot, amely akár 5-ször nagyobb teljesítményt jelent a jelenlegi otthoni routerekhez képest. Ilyen sebességgel várakozás nélkül élvezheted a 4K-s videostreameket, a hang- vagy videohívásokat.

Közvetlenül a kicsomagolás után üzemképes

A D-Link COVR rendszer használata egyszerű. A dobozból kicsomagolt egységek már párosítva vannak, és csak az aljzatba kell csatlakoztatni ezeket. Ezután elég letöltened az alkalmazást a mobiltelefonodra, majd követned az abban található utasításokat. Természetesen rendelkezésre áll egy WPS gomb a többi eszköz egyszerű, egyetlen gombnyomással történő csatlakoztatásához, vagy a szülői felügyelet funkció.


Paraméterek

Szabványok
802.11a, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!
WiFi átvitel sebessége
867 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
867 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Tri-band Kész!

Csatlakozók

LAN
2 × Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link COVR-2202 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link COVR-2202. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link COVR-2202. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link COVR-2202. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link COVR-2202.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ