Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

D-Link COVR-P2502/E

Termékkatalógus
D-Link COVR-P2502/E
5 3 értékelés
WiFi rendszer - hibrid, automatikus zökkenőmentes barangolás, 2 PowerLine meghajtó, mindkettő AC1200 WiFi-vel és 3x Gigabit LAN-nal felszerelt, automatikus adattovábbítás elektromos hálózaton keresztül (PowerLine AV1300)
Kód:  NN750a2 Termékszám:  COVR-P2502/E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link COVR-P2502/E

Fedj le hatalmas teret olyan WiFi jellel, amely képes kezelni a 4K video streamelést is. A hagyományos WiFi bővítőkkel ellentétben a D-Link COVR-P2502 egy zökkenőmentes hálózatot hoz létre az elektromos hálózaton keresztül, így még nagyobb hatótávolságúvá válik, amely jól jön, ha egy sor bővítőre lenne szükség. Amikor hazaérkezel, a mobileszközeid automatikusan csatlakoznak a legerősebb jelhez. WiFi nélküli eszközök használatához minden adapter 3, nagy sebességű Ethernet porttal rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Hybrid WiFi kiterjesztés az elektromos hálózaton keresztül (1,3 Gbps-es powerline adatátvitel)
  • Nagy sebességű ??WiFi MU-MIMO-val (300 Mbps @ 2,4 GHz + 866 Mbps @ 5 GHz)
  • Automatikusan csatlakozik a legerősebb jelhez
  • Fontos alkalmazások priorizálása (QoS)
  • Egyszerűen csatlakoztatható meglévő útválasztóhoz is
  • 3x gigabites port a vezetékes eszközök számára
  • Két egység található a csomagban

Telepíthető néhány pillanat alatt, a D-Link Wi-Fi mobilalkalmazással

A D-Link COVR-P2502/E adapterek előre konfiguráltan érkeznek, csak ki kell csomagolni őket a dobozból. Egyszerűen csatlakoztasd az egyik adaptert a meglévő útválasztódhoz, és használd a D-Link Wi-Fi alkalmazását (Google Android és Apple iOS operációs rendszerekre). Néhány perc múlva elindul egy otthoni WiFi hálózat, amely erőteljes jelet és nagy teljesítményt nyújt, így megfelel a legerőforrásigényesebb feladatokra is.

 
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link COVR-P2502/E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link COVR-P2502/E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link COVR-P2502/E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link COVR-P2502/E, WiFi-Netzwerksystem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link COVR-P2502/E, WiFi-Netzwerksystem.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ