Shop roku Shop roku

D-Link DCS-2802KT-EU

Termékkatalógus
D-Link DCS-2802KT-EU
Szett - mydlink Pro - 2x vezeték nélküli beltéri / kültéri kamera és 1x hub full HD 1080p - felvétel, 140°-os szög, IP65 védelem, H.264 videó tömörítés, Amazon Alexa, Google Assistant és IFTTT használata, éjszakai látás 7,5 m, kétirányú hangátvitel, beépített PIR érzékelő (alacsony hamis riasztás érték), riasztás 100dB, mydlink alkalmazás iOS-hez és Androidhoz, Micro SD / SDHC foglalat, hosszú akkumulátor-élettartam akár 6 hónapig, lehetőség akár 4 kamera csatlakoztatására 1 HUB-ra
Kód:  NN487a04 Termékszám:  DCS-2802KT-EU Gyártó honlapja:

D-Link DCS-2802KT-EU


A D-Link DCS-2802KT-EU szett egy belső hubból és két kültéri kamerából áll, amelyek vezeték nélküliek és diszkrétek - felhelyezhetők szinte bárhol, ahol szükséged van rá. Egy fém fali tartószerkezettel rögzíthető, de a mágneses fülnek köszönhetően bármilyen fémfelülethez is csatlakoztatható. Ezenkívül a részleteket is élvezheted, mivel a kamerák Full HD videót rögzítenek. 

A D-Link DCS-2802KT-EU legfontosabb jellemzői

  • Belső csomópont és 2 kültéri kameraelem
  • Full HD felbontásban rögzít
  • IP65 tanúsítvány - vízálló kameratest
  • A Mydlink csomag ingyenes feltölthetést kínál egy személyes felhőbe 1 évre
  • Éjszakai üzemmód, PIR mozgásérzékelő, kétirányú hangátvitel
  • Mentsd el a videót a felhőbe, MicroSD kártyára, külső tárolóra, telefonra vagytabletre
  • Működik más mydlinkekkel, az Amazon Alexával, a Google asszisztenssel, IFTTT-vel
  • 100 dB hangerejű távvezérelt sziréna

Éjjellátó kamerák

Természetesen a kameráknak van egy fejlett mozgásérzékelője (PIR) is, amely olyan technológiával rendelkezik, amely megbízhatóan kiküszöböli a hamis riasztásokat - még éjszakai üzemmódban is. Mozgás észlelése esetén a kamera elkezdi a felvételt, és közvetlenül is értesítést küld a mobiltelefonodra. Az infravörös megvilágítás 7,5 méteres távolságot tesz lehetővé  teljes sötétben.

Értékelni fogod a hang kétirányú továbbítását is. A D-Link kamerák hangszóróval és mikrofonnal vannak felszerelve. Kényelmesen beszélhetsz a gyerekekkel, parancsot adhatsz a kutyának, vagy útbaigazíthatod a postást. Mindegyik kamera beépített akkumulátorral rendelkezik, amely akár 6 hónapig is bírja egyetlen töltéssel (ha a kamerát naponta 3 percig használod, és nem nézed élőben). A vezeték nélküli kamerákban sziréna is van, melynek hangereje akár 100 decibel, és reagál a mozgásra, parancsra és távolról is kikapcsolható.

Fejlett D-Link támogatás

A Hubhoz akár négy kamera is csatlakoztatható. Miután megvásároltad a két kamerát, könnyedén lefedhetsz sokkal több helyet is. A készülék rendelkezik microSD memóriakártya-foglalattal - maximum 128 GB kapacitással, vagy egy külső USB-csatlakozóval. A kamerarendszer felügyeletét megkönnyíti az ingyenes mydlink alkalmazás.

A D-Link DCS-2802KT-EU támogatja a biztonságos feltöltéseket egy személyes felhőbe is, amely a világ bármely pontjáról elérhető a mydlink ingyenes alkalmazással. A videót 24 órán keresztül rögzítheted és tárolhatod (max. 3 kamera / 1 mydlink-fiók). További szolgáltatásokat bármikor vásárolhatsz. A videókat dátum, eszköz, hely vagy rekordtípus alapján lehet keresni. Értékelni fogod a D-Link beépíthetőségét az intelligens otthonba, mivel támogatja az Amazon Alexát, a Google Assistantot vagy az IFFT-t.


Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh Kész!
Használat
Beltéri, Kültéri Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
7,5 m Kész!
Betekintési szög
140 ° Kész!
Zoom
Digitális Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
Cloud Kész!
Interfész
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!
SD kártya max. méret
128 GB Kész!

Méretek

Szélesség
85 mm Kész!
Magasság
66 mm Kész!
Mélység
85 mm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DCS-2802KT-EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCS-2802KT-EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DCS-2802KT-EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DCS-2802KT-EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DCS-2802KT-EU.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ