A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

D-Link DCS-942L/E + 16GB microSD kártya

Termékkatalógus
D-Link DCS-942L/E + 16GB microSD kártya
4,4 17 értékelés
IP kamera - 640x480, infra LED megvilágítás, H.264, LAN, PIR érzékelő, microSD slot, mydlink
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  NN481a3 Termékszám:  DCS-942L/E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DCS-942L/E + 16GB microSD kártya

A DCS-942L IP kamera nappal és éjjel is képes rögzíteni, és egy univerzális felügyeleti megoldás az otthona vagy az irodája számára. A normál webkamerától eltérően a D-Link egy önálló rendszer, amely a számítógéphez való csatlakoztatás nélkül is kiváló minőségű képet tud továbbítani és rögzíteni egy memóriakártyára. Mikrofonnal, külső hangszóró csatlakozóval és mozgásérzékelővel van ellátva, és a mydlink szolgáltatás támogatása pedig lehetővé teszi az Ön számára a kamera megfigyelését és vezérlését egy általános számítógépről vagy iPhone, iPad vagy Android eszközre telepített alkalmazáson keresztül.

Nappal és éjszaka is lát


Az érdekes és praktikus mozgásérzékelő funkció képes figyelmeztető e-mailek küldésére is, mégpedig fotókkal vagy videókkal együtt. Ezen felül meghatározhat egy megfigyelni kívánt területet is, mint például egy ablakot vagy egy garázskaput. Az éjszakai megfigyelésre a beépített, 5 méteres látótávolságú infravörös LED megvilágítás szolgál, amely még teljes sötétségben is folyamatos megfigyelést tesz lehetővé.

 

A mydlink szolgáltatás előnyei


A kamerák számítógépes hálózathoz való csatlakoztatása és rendelkezésre bocsátása korábban összetett telepítést igényelt. A Mydlink Cloud Services szolgáltatás egyszerű hozzáférést biztosít a kamerához, és mindezt bárhonnan, amikor csak szüksége van rá. Az útmutató segítségével gyorsan üzembe helyezheti a kamerát és ezután a webes felületen keresztül létrehozhat egy fiókot a mydlink szolgáltatáshoz, amely lehetővé teszi az Ön számára a kamera megfigyelését és vezérlését bármely, internetes kapcsolattal rendelkező számítógépről.

 

Folyamatos felügyelet alatt


Csatlakozzon a kamerához könnyedén és zökkenőmentesen útközben is. Csak töltse le az ingyenes mydlink alkalmazást iPhone, iPad vagy Android készülékre, és WiFi vagy 4G LTE/3G kapcsolaton keresztül a kamera adását könnyen és gyorsan megtekintheti bárhonnan.

 






Felvétel microSD kártyára


A kamera microSD kártya csatlakozója (a kamera 16 GB-os kártyával együtt kapható) a kép és a hang közvetlen rögzítésére szolgál, és lehetővé teszi a mozgásérzékelés rögzítését, a folyamatos felvételt akár 7 napig vagy a kapacitás kimerüléséig, és ha ez megtörténik, akkor az új felvétel először a legrégebbi felvételt írja felül.

 



D-ViewCam


A D-Link kamerához egy ingyenes D-ViewCam program is kapható - ez egy átfogó rendszer a kamerás megfigyeléshez, legfeljebb 32 IP kamera központi vezérléséhez tervezték.

A program biztosítja a videók, a hangok és az események digitális megfigyelését és rögzítését a különböző biztonsági alkalmazásokhoz, számos funkcióval van ellátva a kényelmes használat érdekében, beleértve a videók felvételét és lejátszását is.

 


Paraméterek és specifikációk:

Típus:
IP kamera

A felvételek felbontása:
640 x 480
30 fps

A felvételek formátuma:
H.264
MPEG-4
Motion JPEG

Nagyítás:
4x digitális

Egyéb funkciók:
IR LED megvilágítás akár 5 méteres távolságig
PIR érzékelő

Felvételi mód:
microSD slot
LAN interfész

Hang:
Kétirányú

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!
Maximális felbontás
640 × 480 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
5 m Kész!
Videó kompresszió
MJPEG, MPEG4, H.264 Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Jack Kész!

Videó

Maximális felbontás
640 × 480 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
5 m Kész!
Videó kompresszió
MJPEG, MPEG4, H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi Kész!
SD kártya max. méret
32 GB Kész!

Méretek

Szélesség
65,8 mm Kész!
Magasság
126 mm Kész!
Mélység
65 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DCS-942L/E + 16GB microSD kártya Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD karta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD karta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD-Karte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DCS-942L/E + 16GB micro SD-Karte.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ