A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

D-Link DGS-1100-10MPP

Termékkatalógus
D-Link DGS-1100-10MPP
Switch - Gigabit, 8 port 10/100/1000, 2x SFP, 802.3at PoE+, 2x 802.3bt draft UltraPoE (75W/port), PoE teljesítmény 242W, ONVIF, SmartManaged (web, SNMP, DNA utility)
Kód:  NN311b25k Termékszám:  DGS-1100-10MPP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DGS-1100-10MPP

A DGS-1100 sorozatú switch egy megfizethető megoldás a kis- és középvállalkozások számára, használható a fióktelepen és a tárgyalóteremben is. Értékelni fogod a minimális gondokkal járó teljesítményt, valamint a gyors és biztonságos video-kommunikáció optimalizálást. Egy rugalmas megoldás, amely megfelel a hálózatod céljainak. Eleget tesz a modern kezelési, diagnosztikai, problémamegoldó és energiahatékonysági követelményeknek. A PoE-nak köszönhetően képes távolról táplálni a VoIP telefonokat, vezeték nélküli hozzáférési pontokat vagy a hálózati kamerákat.

Főbb jellemzők

  • Nagy sebességű hálózat menedzsmenttel
  • Élő videó és hangátvitelre optimalizálva
  • Automatikus sávkiosztás előválasztási lehetőséggel
  • Tápellátás PoE + 802.3at, maximális teljesítmény 242 W
  • 2× 802.3bt draft UltraPoE (75 W / port) támogatás
  • Fejlett biztonság és túlterhelés-védelem
  • Sima integráció az ONVIF szabványú megfigyelő rendszerekkel
  • Segédprogram egyazon szegmensben tartozó switchek kezeléséhez

Fontos adatok azonnal

A DGS-1100 sorozat támogatja az Auto Surveillance VLAN (ASV) - valós idejű video átvitelt anélkül, hogy veszélyeztetné a hagyományos hálózati adatok továbbítását. Az Auto Voice VLAN funkció leginkább a VoIP-hoz hasznos. A híváshoz automatikusan hozzárendel egy magasabb prioritású VLAN-t, hogy garantálja a VoIP megbízhatóságát és biztonságát. A beállítások segítségével lefoglalhatunk egy sávszélességet az olyan fontosabb portokhoz, amelyeket előnyben szeretnénk részesíteni.

Biztonságos működés

A switch olyan fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint a Static MAC, Storm Control és az IGMP Snooping. A statikus MAC lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a konkrét portokhoz MAC-listákat hozzanak létre, segítve ezzel a rendszergazdákat, hogy csak engedélyezett eszközök kapjanak hozzáférést. A Storm Control figyelemmel kíséri az adatforgalmat, és ha olyan adatcsomagokat észlel, amelyek eláraszthatnák a hálózatot, akkor blokkolja és dobja azokat. Az IGMP Snooping képes csökkenteni az L3 routerek terhelését, védeni a sávszélességet és a hálózat áteresztő képességét.

A kapcsolat biztonsága

A switch eszközeinek arzenáljában megtalálható a Loopback Detection és a kábel diagnosztika is, amelyek megkönnyítik a rendszergazdák számára a hálózat betegségeinek feltárását és megoldását. A Loopback Detection az adott port által létrehozott hurkok észlelésére szolgál, valamint, hogy automatikusan kikapcsolja az érintett portot. A kábeldiagnosztikai funkció teszteli a rézkábelek minőségét, felismeri a kábel típusát és észleli a károsodást. A nem használt kapcsolatokat készenléti állapotba helyezi, nagy mennyiségű energiát takarítva meg ezzel.

Mindent kézben tartva

A D-Link Network Assistant segédprogram intuitív webes felülete segíti a gyors üzembe helyezést. A hálózati rendszergazdák számára lehetővé teszi a hálózati forgalom kezelését az egyes portok szintjére lebontva. A segédprogramnak köszönhetően nem kell megváltoztatnia a számítógép IP-címét, így a kezdeti beállítás csak egy pillanat kérdése. A program továbbá felismeri az egyazon hálózati szegmensben tartozó switcheket, így tömeges kezelésük szinte játék. A felismert eszközök alapszintű és haladó beállítása, beleértve a jelszó módosításokat és a firmware-frissítéseket is nagyon egyszerű.

 

Paraméterek

Szélesség
280 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
180 mm Kész!
Funkciók
L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!
Váltókapacitás
20 Gb/s Kész!

Méret

Szélesség
280 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
180 mm Kész!

Típus és funkció

Funkciók
L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
20 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
14,88 db Kész!

Tömeg

Tömeg
1 980 g Kész!

Portok

RJ-45
8 db Kész!
SFP
2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DGS-1100-10MPP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DGS-1100-10MPP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DGS-1100-10MPP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1100-10MPP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1100-10MPP.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ