A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

D-Link DHP-W310AV

Termékkatalógus
D-Link DHP-W310AV
4,2 6 értékelés
Powerline adapter - LAN (RJ45) adapter 230 V-os csatlakozóhoz, átviteli sebesség akár 500 Mbit/s, Wi-Fi 802.11b/g/n akár 300 Mbps, WPS, 1 db
Kód:  NN524o Termékszám:  DHP-W310AV/E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DHP-W310AV

A D-Link PowerLine DHP-W310AV az otthoni elektromos hálózatot használja a meglévő számítógépes hálózat bővítéséhez. Ennek a vezeték nélküli hosszabbítónak köszönhetően a vezeték nélküli WiFi-tartományt is bővítheted anélkül, hogy újabb kábeleket kellene használnod. Az ugyanazon a tápegységhez csatlakozó összes áramforrást potenciális hálózati csatlakozássá alakítja át. A csomagban egy adapter található, amivel bővítheted meglévő PowerLine hálózatodat.

Az egész telepítés nagyon egyszerű: csak dugd be a WiFi bővítőt egy konnektorba, és kész a kapcsolat. Kiterjeszti a vezeték nélküli hálózat lefedettségét, és biztosít egy portot a vezetékes kapcsolathoz is. Nyomd meg a speciális gombot a titkosítási kulcs konfigurálásához, hogy beállítsd a hálózati hozzáférés biztonságát. Ez a kapcsolat max. 500 Mbps adatátvitelt tud biztosítani. Ezenkívül az adapter támogatja a Quality of Service funkciót, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű IP-telefonálást vagy például a zökkenőmentes HD videó streaminget.


Paraméterek és specifikációk:

szabványok:
IEEE 802.3
IEEE 802.3u
IEEE 1901

Ethernet interfész:
10 / 100Base-TX Ethernet port MDI / MDIX funkcióval
RJ-45 csatlakozó

WiFi interfész:
IEEE 802.11n, kompatibilis a 802.11b / g szabvánnyal
WPS, WEP, WPA / WPA2 biztonság

Maximális adatátviteli sebesség:
akár 500 Mbps

Biztonság:
128 bites AES adat titkosítás

LED-kijelzők:
Tápegység
Powerline
Ethernet
WiFi

Más funkciók:
QoS - Quality of Service
Plug and Play telepítés
Egyszerű gomb a gyors konfigurációhoz

Szín:
fehér

Paraméterek

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DHP-W310AV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DHP-W310AV. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DHP-W310AV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DHP-W310AV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DHP-W310AV.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ