30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

D-Link DHP-W611AV Starter Kit

Termékkatalógus
D-Link DHP-W611AV Starter Kit
4,8 6 értékelés
Powerline adapter - LAN-adapter 230 V-os hálózati csatlakozáson keresztül, legújabb AV2.1 technológia, LAN átviteli sebesség: 1000Mbps / s, WiFi Extender 802.11 b / g / n / ac akár 1200Mbps-ig (867Mbps - 5GHz 300Mbps - 2,4 GHz), 1 Gigabit Ethernet, 128 bites AES titkosítás, QoS, IPv6, készenléti üzemmód, tartalma: 1 db DHP P610AV és 1 db DHP-W610AV
Kód:  NN524l8 Termékszám:  DHP-W611AV/E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DHP-W611AV Starter Kit

A D-Link Powerline kezdőkészlet segítségével élvezheted a nagy sebességű hálózatot az egész házban. A készülék támogatja a legújabb vezeték nélküli technológiákat, és gigabájt portokat kínál. A készülékeket 230 V-os elektromos csatlakozóaljzatokba helyezzük. A Wi-Fi adatátvitel sebessége elérheti a 867 MB/s-t .

Főbb jellemzők

  • Plug & Play
  • 1000 Mbit/s átviteli sebesség
  • Az eszköz készen áll az IPv6-ra
  • 128 bites AES titkosítás
  • A csomag 2 modult tartalmaz
  • Takarékos mentési mód
  • WiFi Extender 1200 Mbps sebességgel

Az egyszerűség hatalom

Nem kell semmilyen eszközzel telepíteni az eszközt az otthonodban, csak el kell elhelyezni az elektromos hálózatba, és csatlakoztatni az útválasztóhoz. A dobozból történő kicsomagolás teljes folyamata nem több, mint 10 percet vesz igénybe.

Sebesség és teljesítmény

A technológiának köszönhetően akár 4 000 képpontos felbontású filmeket is lejátszhatsz, és rövid idő alatt letölthetsz nagy fájlokat. A Gigabyte Ethernet alkalmas filmek internetes megtekintésére és valós idejű online játékok játszására. Az egész rendszer AES titkosítással biztosítja a kapcsolatot, így nem kell aggódnod semmi felől, és teljes mértékben kihasználhatod a sebességet és a stabilitást az egész lakásban.

 

Paraméterek

LAN (fix)
1 × Kész!
Darabszám a csomagban
1 db Kész!
Adatátviteli sebesség
8 000 Mb/s Kész!

Tulajdonságok

LAN (fix)
1 × Kész!
Darabszám a csomagban
1 db Kész!
Adatátviteli sebesség
8 000 Mb/s Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DHP-W611AV Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DHP-W611AV Starter Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DHP-W611AV Starter Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DHP-W611AV Starter Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DHP-W611AV Starter Kit.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ