30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

D-Link DIR-885L

Termékkatalógus
D-Link DIR-885L
5 1 értékelés
WiFi router - AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi Router 802.11a/b/g/n/ac akár 3167 Mbps (2167 Mbps - 5 GHz + 1000 Mbps - 2,4 GHz), Dual-Band, 4 eltávolítható antenna, DLNA, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x GWAN, 4x GLAN, Advanced AC SmartBeam, SmartConnect
Kód:  NN350r Termékszám:  DIR-885L Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DIR-885L



A DIR-885L router ideális választás az olyan nagy teljesítményű folyamatokhoz, mint például a 4K felbontású videók streamelése, a számítógépes játékok vagy több eszköz együttes csatlakoztatása az internethez. A kétsávos vezeték nélküli AC hálózat alkalmazásának köszönhetően a kapcsolat sebessége elérheti a 3.17 Gbps-ot. A 4x4 adatfolyam, az MU-MIMO és az Advanced AC SmartBeam technológia maximalizálja a lefedettséget és az átvitel megbízhatóságát. A router meglepi Önt a lenyűgöző designjával is, amely a beltér érdekes tartozékává teszi.


Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi
 

A D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra router legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli hálózat akár 3,17 Gbps sebességgel
  • MU-MIMO egyszerre több eszköz csatlakoztatásához (akár 4 adatfolyam)
  • Az Advanced AC SmartBeam funkció növeli a jelerősséget
  • SmartConnect - automatikusan kiválasztja a legjobb kapcsolatot
  • USB 3.0 az adathordozók és a nyomtatók csatlakoztatásához
  • Gigabit WAN és LAN a nagy sebességű kapcsolathoz
  • Adatmegosztás és távoli vezérlés interneten keresztül
  • Alkalmas az online játékokhoz és a 4K videók streameléséhez


MU-MIMO Advanced AC SmartBeam-mel

Az MU-MIMO technológia gondoskodik a hatékony adatelosztásról a WiFi-n keresztül egyszerre több eszköz számára, hogy a sebesség az aktív kapcsolatok számával ne csökkenjen le. A külső antennák ráadásul még a lakás vagy az iroda legtávolabbi sarkaiba is képesek eljuttatni a jelet. Ugyanakkor erős kapcsolatot biztosít, bárhol is legyen. Az Advanced AC SmartBeam technológia pedig magát az átvitelt optimalizálja minden felhasználó számára, amely révén jelentősen megnövekszik a hálózati lefedettség és a sebesség is. Így kellemetlen jelzavarok nélkül böngészhet, hívhat, játszhat vagy streamelhet.


Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi
 

Fájlok megosztása egy mozdulattal

Csatlakoztassa az USB adathordozóját és nyissa meg fájljait a telefonján, a tabletjén vagy a számítógépén. A Mydlink SharePort segítségével megoszthatja a dokumentumokat, a filmeket, a képeket és a zenéket a mobil készülékekről. Nyugodtan streameljen akár több eszközre is egyszerre vagy mentsen el mindent az offline lejátszáshoz. Az intuitív felület megkönnyíti a hozzáférést azokhoz a különféle fájlokhoz, amelyek a saját adathordozóján vannak eltárolva.


Szülői beállítások és távoli adminisztráció a mydlink segítségével

A mydlink Cloud alkalmazással (ingyenesen letölthető a Google Playen vagy az iTunes-on keresztül) bárhonnan hozzáférhet a hálózathoz. Tudja meg, hogy ki csatlakozik az Ön útválasztójához, változtassa meg a beállításokat vagy tiltsa le valaki számára, hogy használja a hálózati kapcsolatot. Mindezt egy olyan számítógépről, tabletről vagy okostelefonról, amelyik csatlakozik az internethez. A szülők megnézhetik, hogy mely oldalakat látogatják meg a gyermekeik, mégpedig azért, hogy tájékozottak legyenek arról, hogy mi is történik otthon akkor, ha például dolgoznak.

Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi
 

Router D-Link DIR-885L AC3150 MU-MIMO Ultra Wi-Fi
 

Egyszerű alapbeállítás

A router azonnal üzembe helyezhető a webes böngésző intuitív varázslójával vagy a QRS (Quick Router Setup) alkalmazás segítségével okostelefonról vagy tabletről is. Egyszerűn dugja be a konnektorba a routert, csatlakozzon vezeték nélkül az eszközhöz és kövesse az utasításokat. Sőt, ha más mydlink termékekkel is rendelkezik, akkor használhatja a Zero Configuration funkciót. Egszerűen csatlakoztassa az adott eszközt a routerhez és az majd automatikusan összekapcsolódik az Ön fiókjával anélkül, hogy kézzel kellene beállítania. A további eszközök biztonságos csatlakoztatásához elég megnyomni a WPS gombot.


A D-Link DIR-885L AC3150 router fejlett funkciói

  • DD-WRT Open Source

  • DLNA Enabled (Compatible)

  • Parental Controls

  • Security - L2TP Over IPSec VPN Server Support

  • Guest Wi-Fi Network

  • Secure Wi-Fi Encryption

 

Paraméterek

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi átvitel sebessége
3 167 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Típus
Dual-band Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
3 167 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WPA, WPA2 Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
4 × Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
24,71 cm Kész!
Szélesség
38,68 cm Kész!
Magasság
11,94 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DIR-885L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DIR-885L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DIR-885L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DIR-885L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DIR-885L.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ