Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

D-Link DNR-312L

Termékkatalógus
D-Link DNR-312L
Hálózati felvevő - 9 egyidejű felvevőcsatorna, 1 SATA pozíció (diszk nélkül), Gigabit LAN, Live View, M-JPEG + MPEG4, H.264, HDMI, 2x USB 2.0, mydlink
Kód:  NN216e Termékszám:  DNR-312L Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DNR-312L

A D-Link DNR-312L hálózati videórögzítővel akár 9 csatorna anyagát is rögzítheted, és visszajátszhatod például a hálózati kamerákon és a hozzájuk hasonló eszközökön készített felvételeket. Lehetővé teszi nagy kapacitású SATA I / II meghajtók használatát, így a felvételek archiválásához elengendő tárhelyed lesz. A felhasználóbarát felületen egyszerűen és igényeidnek megfelelően állíthatod be a felvételt és az archiválást.

HDMI és videó formátumok támogatása

A hálózati videórögzítő számos videóformátumot támogat, és a felvételből állóképeket is rögzíthetsz. A Gigabit LAN felület biztosítja azt, hogy a nagy mennyiségű adat átvitele és rögzítése zökkenőmentes legyen, és a felvételeid minősége kiváló legyen. A berendezés nagy előnye kétségkívül a HDMI csatlakozás, így a felvételt egy közvetlenül csatlakoztatott monitoron nézheted vissza. A D-Link DNR-312L gondoskodik a hang és a video tökéletes szinkronizálásáról is.

Bárhonnan elérhető

Az egyedülálló mydlink funkció révén az interneten keresztül a videórögzítőt távolról is elérheted. Nincs akadálya annak, hogy a  videót okostelefonról vagy tabletről nézd, bárhol is legyél éppen. A megfigyelt területet így folyamatosan ellenőrizheted.

Paraméterek és tulajdonságok:

Felépítés:
1 SATA I / II pozíció 3,5 hüvelykes meghajtókhoz (meghajtó nélkül)

Funkció:
a valós idejű felvétel rögzítése és lejátszása

Feltöltési formátumok:
M-JPEG
MPEG4
H.264

Egyéb funkciók:
9 csatornás követés és felvétel
hang- és videó szinkronizálás
áramkimaradás után folytatja a felvételt
támogatja a fájlmegosztó szervereket
Felhasználóbarát felhasználói felület a valós idejű vezérléshez és képrögzítéshez

Csatlakozófelület:
10/100/1000 Mbps Ethernet
HDMI

Méret:
141,6 × 49,8 × 173 mm

Fogyasztás:
legfeljebb 30 W

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DNR-312L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DNR-312L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DNR-312L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DNR-312L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DNR-312L.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ