Shop roku 30 dnů na vrácení

D-Link DNS-327L

Termékkatalógus
D-Link DNS-327L
Adattároló - Külső doboz 2x 3,5 "SATA II HDD, 1,2 GHz-es processzorral, 512 MB RAM, GLAN, USB 3.0, RAID 0/1 / JBOD, Cloud
Kód:  NN210e Termékszám:  DNS-327L Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DNS-327L

Cloud Network Attached Storage (NAS) Sharecenter DNS-327L 2-öböl könnyen használható, de erős és sokoldalú megoldás eléréséhez, megosztás, és biztonsági másolatot készíthet fontos adatokat a személyes felhő. Tárolja és védi az adatok biztonságos otthoni és tartsa őket sehol sem a kezét.
 

Ossza meg a fájlokat bárhonnan


Távolról is letölthető / menteni a fájlokat, törölni fájlokat / mappákat, vagy ellenőrizze az állapotát az Sharecenter +. A mydlink Access-NAS, elérhető az iPhone, iPad, okostelefonok és tabletta futó Android, akkor megtekintheti a fotókat és a zenét és videó mobileszközök. Fájlokat tölthet le a tárolóból a mobil eszközön, így küld valakit egy csekket, vagy később. Zene, filmek és fényképek is meg kell küldeni a Sharecenter + és vissza őket a szabad memória az okostelefonon vagy tabletta.

Cloud Sharecenter Network Storage + tartalmaz egy fájlszerver webes felület, amely lehetővé teszi, hogy töltse le a dokumentumokat, fényképeket és más multimédiás fájlok bárhonnan. Beállítása után a Sharecenter Elég csatlakoztatni a könnyen használható webes felületen, és elkezdhetjük böngészni az elérhető fájlokat.
 

Egyszerű telepítés és beállítás


A NAS támogatja doboz 2 "belső SATA merevlemez kapacitás akár 4 TB. Telepítése meghajtók nagyon egyszerű. Csak nyomja meg a gombot, hogy oldja fel a felső fedelet, és helyezze be lemezek szerelt konzolokat kukák. USB port a hátlapon a Sharecenter + használható akár az USB nyomtató megosztást egy otthoni vagy irodai hálózat, vagy az opcionális külső USB flash meghajtó, amelynek tartalma könnyen alátámasztani egy gomb megnyomásával. Akkor is csatlakozhat egy szünetmentes tápegység (UPS) nyomon követése ellátás biztonsága és az adatok áramkimaradás esetén.
 

Streaming digitális média felett a beépített média szerver


Készítsen biztonsági másolatot a digitális médiafájlokat a Sharecenter + hogy tartsa őket biztonságos. Használja ki a beépített UPnP AV médiaszerver DLNA. Stream digitális tartalom kompatibilis médialejátszók, mint a PlayStation 3 és a Microsoft Xbox 360, vagy közvetlenül egy okos TV. Fényképek, zene és videó közvetíthető távolról is a mobil eszközök.
 

Nagy teljesítmény és rugalmasság


Négy üzemmód konfigurálására merevlemezek (Standard, JBOD, RAID 0, RAID 1), amelyből a felhasználók kiválaszthatják a legmegfelelőbb, hogy igényeik szerint. Normál mód létrehoz két külön merevlemezt ad. JBOD a két lemez egyetlen, könnyen használható mennyiség. RAID 0 tárolja az adatokat felváltva mindkét meghajtón maximális teljesítményt, amikor keresztül kapcsolódik Gigabit Ethernet. RAID 1 teremt mind a két lemezre példányban adatok és maximális védelmet biztosít. Amikor az egyik merevlemez meghibásodik, a másik lemez továbbra is működik, mint egy meghajtót, amíg a hibás készüléket cserélik. DNS-327L támogatja lemezcsere működés közben (hot-swap), ami azt jelenti, hogy könnyen le tudjuk cserélni a hibás meghajtót. Adatait automatikusan átmásolja az új lemezre.
 

Több, mint hálózati tároló


DNS-327L tartalmaz egy ügyes alkalmazás dolgozó könyvtárak, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen megszervezni a zenét és fényképeket. Music Center támogatásával egy beépített zenelejátszó és az Apple AirPlay segítségével hatékonyan kezelhetők a zenei gyűjtemény. Photo Center hozzon létre fotóalbumokat, a fotói kezelésére, és osszuk meg azokat a társadalmi hálózatok. Felügyeleti központ lehetővé teszi, hogy együtt támogató kamerák mydlink szolgáltatás, teljes körű felügyeleti rendszer bonyolult beállítások nélkül. A még jobb kihasználása DNS-327L állnak rendelkezésre további alkalmazások a harmadik féltől.

Műszaki adatok:

felület:
1x 10/100/1000 Mb / s auto MDIX Gigabit Ethernet
1x USB 2.0 port
2x SATA II 3.5 "SATA meghajtó bővítőhely

Disk Management:
RAID 1/0 / JBOD / standard
RAID 1 auto / manuális újjáépíteni
SMART-Stat Lemezfigyelő
scandisk
formázásával lemez

hálózat:
DHCP kliens / statikus IP-címet
NTP szerver
dinamikus DNS
Bonjour

Fájlrendszer:
EXT3 belső HDD
FAT32, NTFS-(read only) USB külső tároló

Hálózati fájl szolgáltatások:
Támogatott Windows XP / Vista / Windows 7, Mac OSX 10.5, Linux
CIFS / SMB
NFS v2 / v3
AFP 3.1
HTTP / HTTPS

Mappa / felhasználó / csoport:
Engedélyével megosztani mappa szintű
nyilvános mappa
Kvóta felhasználók / csoportok
A felhasználók is hozzárendelhető több csoporthoz

Távoli fájlmegosztás:
Hozzáférés a távoli fájlok (AjaXplorer)
BitTorrentTM ügyfél

szerverek:
UPnP médiaszerver (támogatja a PC3, Xbox, Boxee Box)
iTunesTM szerver
FTP szerver
USB nyomtató szerver

Backup Management:
Menetrend backup PC-NAS
Támogatja az Apple Time Machine
Backup USB memóriát egyetlen gomb megnyomásával

System Management:
Webes felhasználói felület
EasySearch segédprogram Windows XP / Vista / 7
Az Open (share) és Account (user)
Állapot monitoring rendszer
E-mail riasztás
System / FTP

Energiagazdálkodás:
D-Link GreenTM
merevlemez hibernálás
Visszaállítása funkció áramkimaradás (AutoPower helyreállítás)
Idő rozvh művelet (Schedule Power Off)
Ventilátorvezérlés

Szín:
fehér

Paraméterek

Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), Speciális Kész!
Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Print server, iTunes server Kész!
Processzor frekvencia
1,2 GHz Kész!

Tárhely

Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), Speciális Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Print server, iTunes server Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,2 GHz Kész!

Interfész

LAN
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Kész!

Méret és tömeg

Mélység
144,3 mm Kész!
Magasság
195,3 mm Kész!
Szélesség
90 mm Kész!
Tömeg
0,64 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DNS-327L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DNS-327L . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DNS-327L.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ