AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

D-Link DWM-157

Termékkatalógus
D-Link DWM-157
3,9 13 értékelés
3G WiFi modem - fehér színű, 3G HSDPA+USB modem, SIM-kártya olvasó, microSD slot, akár 21 Mbps sebesség
Kód:  NN145d3 Termékszám:  DWM-157 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DWM-157

Ez a 3G HSPA USB Adapter lehetővé teszi a gyors szélessávú mobilinternetet a laptopodon vagy a számítógépeden otthon, az irodában vagy akár útközben. Ez a pendrive méretű eszköz lehetővé teszi, hogy csatlakozhass bármely 3G szélessávú mobilhálózathoz. Támogatja a legfrissebb, nagysebességű Evolved High Speed Packet Access (HSPA +) technológiát, a 3G-t, hogy a maximális letöltési sebességet 21,6 Mbps-re növelje, és 5,76 Mbps adatot továbbítson, és csökkentse a latenciát, így biztosítva a legjobb mobilinternetet. A technológia természetesen visszafelé kompatibilisek a 3.5G, a 3G és a 2.5G technológiával.
 
Az egyszerű telepítést szolgálja, hogy az illesztőprogramok közvetlenül az eszközön tárolódnak, így nincs szükség telepítő CD-re. A DWM-157 kompatibilis a Microsoft Windows (7 / Vista / XP SP2) és az Apple Mac OS (10.6 vagy késobbi) operációs rendszerekkel. A mellékelt szoftverrel elérheted a SIM-kártyán tárolt telefonszámokat vagy SMS-üzeneteket is.
 
Az egyszerű hordozhatóság biztosítja a szabadságot, amire szükséged van. Ez az USB adapter nem csak az internethez való csatlakozás lehetőségét biztosítja, hanem rendelkezik egy microSD kártyaolvasóval is. Bárhol és bármikor rendelkezésedre áll az adatforgalmi hálózat, nem számít, hogy utazol-e vagy éppen nyaralsz, akár a zsebedben is magaddal viheted.
 
Paraméterek és specifikációk:

Átviteli szabványok:
HSUPA / HSDPA / UMTS és GSM / GPRS / EDGE hálózatok
a maximális letöltési sebesség 21,6 Mbps és a maximális küldési sebesség 5,76 Mbps

Tartalma:
SIM kártyafoglalat
kártyaolvasó 32 GB-os microSD kártyákhoz

Egyéb funkciók:
kapcsolatok létrehozása és szerkesztése
kapcsolattartó csoportok létrehozása és szerkesztése
szöveges üzeneteket küldhetsz és tárolhatsz
exportálhatod a kapcsolatokat a számítógépre
szöveges üzenetkezelő

Felület:
USB 2.0

Méretek:
89,2 x 25,9 x 10,7 mm

Kompatibilis operációs rendszerek:
Microsoft Windows XP SP2 / Vista / 7
Apple Mac OS 10.6 vagy újabb

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DWM-157 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DWM-157. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DWM-157. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DWM-157. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DWM-157.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ