Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

D-Link DXS-1100-10TS

Termékkatalógus
D-Link DXS-1100-10TS
Switch - 8, 10 Gbit, 2× SFP, QoS, VLAN, kezelhető, rack
Kód:  NN749i Termékszám:  DXS-1100-10TS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DXS-1100-10TS

A DXS-1100 switch költséghatékony megoldásokat kínál az olyan kis- és középvállalatok (SMB) számára, amelyek 10 gigabites Ethernet-et igényelnek. A teljesítményének és a tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen megfelel a hálózat aggregációs eszközeként, a szerverfarmon vagy a specializált, 10 gigabites asztali alkalmazásokhoz.

Főbb jellemzői

  • 10 gigabites switch menedzsmenttel
  • 10 univerzális, RJ-45-ös réz port (10GBASE-T + 1000BASE-T)
  • 10GbE az SFP+ portokon a közvetlen DAC és modul kapcsolatokhoz
  • Készen áll az IP kamerákra és a VoIP hívásokra (ASV, Auto Voice VLAN)
  • Fejlett biztonsági funkciók (Static MAC, Storm Control, IGMP)
  • A hurkok felismerése és a kábelek diagnosztikája
  • Egyszerű telepítés (D-Link Network Assistant Utility)

Univerzális csatlakozási szabványok: 10GbE, 10GBASE-T és 1000BASE-T

8 db 10GBASE-T réz porttal van ellátva, amelyek az RJ-45-ös interfészt használják és támogatják a 10 Gbps-os sebességet a CAT6a vagy a CAT7 kábeleken keresztül egészen 100 m-es távolságig. Ezek a portok visszafelé kompatibilisek az 1000BASE-T-vel, tehát csatlakoztatható hozzá mindenféle gigabites eszköz. Továbbá a switch két 10GbE SFP+ porttal (visszafelé kompatibilis az SFP-vel) is el van látva a rezek (DAC) közvetlen összekötésére más szegmensekhez vagy kiválaszthatóak az optikai SFP+ modulok.

Egyenletes video- és hangátvitel az Auto Surveillance VLAN-nak és az Auto Voice VLAN-nak köszönhetően

Az Auto Surveillance VLAN (ASV) és a Voice VLAN gondoskodik az IP kamerákról történő tökéletes videoátvitelről és a VoIP (Voice over IP) hívásokról is. Az Auto Surveillance VLAN automatikusan elhelyezi a videoátvitelt az IP kamerákról a hozzárendelt VLAN-ba, amellyel biztosítja a stabilitást. Az egyes VLAN-ok nagyobb prioritása biztosítja az átvitel rendíthetetlen egyenletességét és a behatolás elleni felügyelet biztonságát. Hasonlóképpen, az Auto Voice VLAN javítja a VoIP funkcióit azáltal, hogy automatikusan továbbítja a kommunikációt az IP telefonról a hozzárendelt VLAN-ba. Ezenkívül lefoglalhatja a port-alapú sávszélességet is a fontos szolgáltatásokhoz.

Könnyű telepítés a D-Link Network Assistant Utility-val

A DXS-1100 támogatja az intuitív D-Link Network Assistant Utility segédprogramot és a webalapú kezelőfelületet. Ez a segédprogram (utility) felfedezi az összes D-Link Smart Switch sorozatú kapcsolót az L2-es hálózat ugyanazon szegmensének keretében és azonnali hozzáférést biztosít az Ön számára. Ehhez  még a számítógép IP-címét sem kell módosítania, amely felgyorsítja és leegyszerűsíti a kezdeti beállításokat. Egy helyről könnyen konfigurálhatja az összes switch-t, megváltoztathatja a jelszavakat és frissítheti a firmware-t. A grafikus, webes kezelőfelület olyan felhasználóbarát környezetet biztosít, amelyben a hálózati rendszergazdák távolról és akár a portok szintjén is irányíthatják a hálózatukat.

Fejlett Static MAC, Storm Control és IGMP Snooping biztonsági funkciók

A Static MAC lehetővé teszi az engedélyezett MAC címek listájának létrehozását az egyes portok számára, amely segít a rendszergazdáknak korlátozni a hozzáférést az engedélyezett eszközökhöz. A Storm Control szolgáltatás figyeli az ismert és az ismeretlen átviteleket, és blokkolja vagy letiltja azokat a csomagokat, amelyek eláraszthatják a hálózatot a küszöbérték túllépésekor. Az IGMP Snooping képes lecsökkenteni az L3 útválasztók terhelését, és így kíméli a sávszélességet és a hálózati forgalmat.

 

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!
Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
200 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
10 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
148,8 db Kész!

Tömeg

Tömeg
2 686 g Kész!

Portok

RJ-45
8 db Kész!
SFP
2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DXS-1100-10TS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DXS-1100-10TS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DXS-1100-10TS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DXS-1100-10TS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DXS-1100-10TS.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ