30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

D-Link DXS-1100-16SC

Termékkatalógus
D-Link DXS-1100-16SC
Switch - 16-port 10-Gigabit, 14x Dual-speed 1G/10G SFP + 2x10GBase-T/SFP + Combo, Smart Managed (web, SNMP, DNA technológia)
Kód:  NN749j Termékszám:  DXS-1100-16SC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

D-Link DXS-1100-16SC

A DXS-1100 switch olyan költséghatékony SMB megoldásokat kínál, amelyek 10 gigabites Ethernet technológiát igényelnek. Teljesítményének és funkcionalitásának hála tökéletes választás hálózati aggregációhoz, szerverfarmokhoz és dedikált alkalmazásokhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • 10 gigabites switch (web alapú vezérléssel)
  • 14x 10 gigabites SFP port + 2x 10GBase-T / SFP+
  • IP-kamerákhoz és VoIP hívásokhoz (ASV, Auto Voice VLAN)
  • Fejlett biztonsági funkciók (Static MAC, Storm Control, IGMP)
  • Loop felismerés és kábeldiagnosztika
  • D-Link Network Assistant Utility segédprogram

Auto Surveillance VLAN és Auto Voice VLAN a folyamatos hang- és videoátvitelhez

Az Auto Surveillance VLAN (ASV) és a Voice VLAN technológiák biztosítják a tökéletes videoátvitelt IP-kamera használata, illetve VoIP (Voice over IP) hívás esetén. A stabilitás érdekében az Auto Surveillance VLAN automatikusan áthelyezi a video átvitelt az IP kameráról a kijelölt VLAN-ba. A magasabb prioritás biztosítja az adatátvitel egyenletességét és a különféle behatolások elleni védelmet. Az Auto Voice VLAN technológia pedig úgy javítja a VoIP funkcióit, hogy a kommunikációt automatikusan továbbítja az IP telefonról a hozzárendelt VLAN-hoz. Nem beszélve arról, hogy a fontos szolgáltatásokhoz külön sávszélességet is fenntarthatunk.

D-Link Network Assistant a még könnyebb telepítésért

A DXS-1100 támogatja az intuitív Network Assistant Utility alkalmazást és annak web alapú kezelőfelületét. Ez a segédprogram minden D-Link Smart switch eszközt ugyanazon L2 szegmensben jelenít meg és azonnali hozzáférést is biztosít ezekhez. Még a számítógépünk IP-címét sem kell megváltoztatnunk hozzá. Így a beállítása gyors és egyszerű. Mindez ráadásul lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű konfigurálását, beleértve a jelszavak módosítását és a firmware-frissítéseket is. Nem beszélve a felhasználóbarát, grafikus webes felületről, amelynek segítségével a rendszergazdák távolról is vezérelhetik a készüléket.

Advanced Static MAC, Storm Control és IGMP Snooping biztonsági funkciók

A Static MAC szolgáltatás segítségével a rendszergazdák listákat készíthetnek az engedélyezett MAC címekről és korlátozhatják az eszközökhöz való hozzáférést. A Storm Control funkció az ismeretlen adatátvitelt képes nyomon követni, illetve blokkolni azokat a csomagokat, amelyek túlcsordulást okozhatnak. Az IGMP Snooping pedig az L3 routerekre nehezedő terhelést képes csökkenteni.

 

Paraméterek

Szélesség
441 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
250 mm Kész!
Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Méret

Szélesség
441 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
250 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
320 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
10 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
238,1 db Kész!

Tömeg

Tömeg
2 910 g Kész!

Portok

SFP
14 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DXS-1100-16SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DXS-1100-16SC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DXS-1100-16SC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DXS-1100-16SC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DXS-1100-16SC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ