Shop roku Shop roku

D-Link DXS-1210-10TS

Termékkatalógus
D-Link DXS-1210-10TS
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Switch - L2, QoS (Quality of Service), menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) és VLAN (Virtual Local Area Network), LAN portok átviteli sebessége 10 Gbit, mérete 44 × 440 × 210 mm (Ma×Sz×Mé)
485 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NN749k Termékszám:  DXS-1210-10TS Gyártó honlapja:
D-Link DXS-1210-10TS 485 890 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

D-Link DXS-1210-10TS

A DXS-1210 egy költséghatékony 10GbE switch, amely képes kiszolgálni számos hálózati szolgáltatást bármilyen vállalatban. A nagy teljesítményével és az alacsony késleltetésével a switch megfelel a virtualizáció, a felhőszolgáltatások és a szerver-szerver alkalmazások igényeinek. Ez röviden olyan hálózati SMB alkalmazásokhoz ideális, ahol a nagy mennyiségű adatátvitel az állandó szabvány.

Főbb jellemzői

  • Hatékony, 10 gigabites hálózat, menedzsmenttel
  • Készen áll a videók és a VoIP hangok átviteleire
  • Automatikus sávfoglalás előbeállítások lehetőségével
  • A 2. réteg kiterjesztésének lehetősége a hálózat megbízhatóságának érdekében
  • Hatékony energiagazdálkodás (D-Link Green)
  • Fejlett biztonság és túlterhelésvédelem

Egyenletes VoIP átvitel az Auto Voice VLAN és a fejlett QoS segítségével

A D-Link DXS-1210 ideális a VoIP környezetbe való telepítéshez, mivel támogatja az Auto Voice VLAN-t és a Differentiated Services Code Point (DSCP) QoS-t a VoIP alkalmazásokhoz. Az Auto Voice VLAN automatikusan átirányítja a hangforgalmat az IP telefonról a hozzárendelt VLAN-ba, hogy javítsa a VoIP szolgáltatások működését. A magasabb prioritásnak és a dedikált VLAN-nak köszönhetően a switch garantálja a kiváló minőségű és biztonságos VoIP forgalmat. A DSCP megjelöli az IP csomag részeit és így lehetővé teszi a különböző szolgáltatási szintek hozzárendelését a hálózati forgalomhoz. A sávszélesség szabályozásának (Bandwidth Control) segítségével a hálózati rendszergazda bizonyos sávszélességet tarthat fenn olyan fontos funkciókhoz, amelyek nagyobb sávszélességet vagy magasabb prioritást igényelnek.

Megbízható működés az IGMP Snooping, a Port Mirroring, a Spanning Tree és az LACP használatával

A kapcsoló számos funkcióval van ellátva a 2. rétegen (L2), beleértve az IGMP Snooping-ot, a Port Mirroring-ot, a Spanning Tree-t és a Link Aggregation Control Protocol-t (LACP). Az IEEE 802.3x Flow Control közvetlen kapcsolatot biztosít a szerverek számára. A hálózat karbantartási funkciói közé tartozik a hurkok érzékelése (Loopback Detection) és a kábel diagnosztikája. A Loopback Detection az adott port által létrehozott hurkok észlelésére szolgál és automatikusan kikapcsolja az érintett portot vagy a VLAN szegmenset. A kábel diagnosztikáját a hálózati rendszergazdák használják a fémkábelek minőségének gyors letesztelésére, valamint a kábelhiba típusának meghatározására.

Biztonsági funkciók: ACL, RADIUS, DHCP Server Screening...

Az innovatív D-Link Safeguard Engine megvédi a kapcsolót az olyan túlcsordulások ellen, amelyeket a nemkívánatos forgalmak vagy a vírusok okoznak. Ezenkívül a kapcsoló támogatja a hozzáféréses ACL listákat (Access Control Lists) és a 802.1X hitelesítést a portok alapján és a külső RADIUS szervereken keresztül. Az IP-MAC-port kapcsolaton keresztül az adminisztrátorok nyomon követhetik az IP-címek helyét, mégpedig a forrás IP-címét a megfelelő MAC-címhez és forrásporthoz kapcsolva. A biztonság növelésének érdekében rendelkezésre áll a DHCP Server Screening, amely kiszűri a felhasználói portokról a kalóz DHCP szerverekről származó csomagokat, hogy megakadályozza az illetéktelen IP-címek kiosztását.

Könnyű telepítés a D-Link Network Assistant Utility-val

A D-Link Network Assistant (DNA) segédprogram leegyszerűsíti a D-Link Discovery protokollt támogató eszközök konfigurációját. Azonnal felfedezi az összes D-Link Smart Managed switch-t az L2 hálózat ugyanazon szegmensének keretében és megjeleníti őket a képernyőn. Továbbá lehetővé teszi az összes megtalált eszköz egyidejű konfigurálását, beleértve a jelszavas módosításokat és a firmware frissítéseit. Támogatja a parancssoros felületet (CLI) is a Telnet és a D-View 7 szolgáltatások segítségével, amely egy hálózatkezelő rendszer az olyan kritikus hálózati jellemzők központi kezelésére, mint például az elérhetőség, a megbízhatóság, az ellenállóképesség és a biztonság.

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!
Váltókapacitás
200 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
10 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
148,8 db Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
200 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
10 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
148,8 db Kész!

Portok

SFP+
2 db Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
3 100 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DXS-1210-10TS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DXS-1210-10TS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DXS-1210-10TS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DXS-1210-10TS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DXS-1210-10TS.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ