Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

D-Link DXS-1210-12TC

Termékkatalógus
D-Link DXS-1210-12TC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Switch - 2× dual personality, L2, QoS (Quality of Service), menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) és VLAN (Virtual Local Area Network), LAN portok átviteli sebessége 10 Gbit, mérete 44 × 440 × 210 mm (Ma×Sz×Mé)
628 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NN749l Termékszám:  DXS-1210-12TC Gyártó honlapja:
D-Link DXS-1210-12TC 628 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

D-Link DXS-1210-12TC

A DXS-1210 egy megfizethető 10GbE switch, amely számtalan hálózati szolgáltatás kínál vállalatok számára. A nagy teljesítménynek és a páratlan sebességnek köszönhetően nem csak virtualizációhoz és felhőszolgáltatásokhoz, de szerverekhez is ideális. Nem beszélve az SMB alkalmazásokról, melyeknél szintén biztosítja az állandó és nagy mennyiségű adatátvitelt.

Legfontosabb jellemzők

  • 10 gigabites hálózat kezelése
  • Videó és VoIP átvitelre ide kiváló
  • Automatikus zónafoglalás előválasztással
  • A switch teljes körű L2 funkciókkal rendelkezik
  • Hatékony energiagazdálkodás (D-Link Green)
  • Fejlett biztonság és túlterhelésvédelem

Smooth VoIP átvitel az Auto Voice VLAN és QoS segítségével

A D-Link DXS-1210 a VoIP használatához is ideális, hiszen támogatja az Auto Voice VLAN és a QoS Differentiated Services Code Point (DSCP) technológiákat. Az Auto Voice VLAN képes automatikusan átirányítani a hangot az IP telefonról a hozzárendelt VLAN-hoz, javítva ezzel a VoIP szolgáltatások minőségét. A magasabb prioritásnak és a dedikált VLAN-nak köszönhetően a készülék garantálja a kiváló minőségű és biztonságos VoIP forgalmat. A DSCP pedig lehetővé teszi, hogy különböző szinteket rendelj a hálózati forgalomhoz. A switch segítségével a rendszergazdák egy bizonyos sávszélességet fenntarthatnak olyan fontos funkcióknak, amelyek ezt igénylik.

Kiváló működés IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning Tree és LLDP használatával

A switch teljes körű L2 funkciókkal rendelkezik: egyebek mellett IGMP Snooping, Port Mirroring, Spanning és Link Aggregation Control Protocol (LACP) lehetőségekkel. Az IEEE 802.3x Flow Control pedig közvetlen kapcsolatot biztosít a szerverekkel. Nem beszélve a Loopback Detection és a Cable Diagnostics karbantartási funkciókról. Előbbi a különféle loopok észlelésére szolgál és automatikusan kikapcsolja az érintett portot vagy VLAN szegmenst. A Cable Diagnostics üzemmódot ezzel szemben a kábelek minőségének gyors tesztelésére, illetve a kábelhibák megállapítására lehet használni.

ACL, RADIUS, DHCP Server Screening biztonsági funkciók…

A D-Link innovatív Safeguard Engine technológiája védi a kapcsolatot a túlcsordulás, a nem kívánt adatforgalom és a vírustámadások ellen egyaránt. A switch ráadásul támogatja az úgynevezett ACL funkciót és külső RADIUS kiszolgálókon keresztül a 802.1X hitelesítést is. Nem beszélve arról, hogy a rendszergazdák az IP-MAC-port kapcsolaton keresztül könnyedén nyomon követhetik az IP-címeket. A még biztonságosabb használat érdekében a DHCP Server Screening képes kiszűrni a pirated DHCP szervercsomagokat, megakadályozva ezzel az illetéktelen IP-címek kiosztását.

D-Link Network Assistant a telepítés megkönnyítéséhez

A D-Link Network Assistant (DNS) leegyszerűsíti a D-Link Discovery technológiát támogató eszközök konfigurációját. Így minden D-Link Smart Managed switch ugyanazon L2 szegmensben jelenik majd meg. Ez lehetővé teszi az összes eszköz egyidejű konfigurálását, beleértve a jelszavak módosítását és a firmware-frissítéseket. A készülék emellett támogatja a CLI funkciót Telnet és D-View 7 segítségével is. Ez egy olyan hálózati menedzsment rendszer, amely a legfontosabb hálózati jellemzőket képes egyetlen helyről vezérelni.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!
Dual Personality
2 Kész!
Váltókapacitás
240 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
10 Gbit Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Portok

Dual Personality
2 Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
240 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
10 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
178,56 db Kész!

Portok

SFP+
2 db Kész!
Dual Personality
2 Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
3 150 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link DXS-1210-12TC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DXS-1210-12TC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DXS-1210-12TC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DXS-1210-12TC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DXS-1210-12TC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ