Akvizice ApF HU Shop roku

D-Link E15

Termékkatalógus
D-Link E15
3,9 9 értékelés
WiFi extender - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax akár 1500 Mb/s, dual-band (2,4 GHz 300 Mb/s + 5 GHz 1201 Mb/s), 2 × külső antenna, WPA2, WPA2-PSK és WPA3, MU-MIMO és Wi-Fi Mesh
17 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  Dlink22_06 Termékszám:  E15 Gyártó honlapja:

D-Link E15

D-Link E15 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A D-Link E15 eszközök lehetővé teszik a Wifi jel akár 600 m2-es lefedettségét is

Terjeszd ki a WiFi 6 jelet otthonodban vagy irodádban a D-Link E15 Smart Extenderrel, amely hihetetlen képességekkel és mesterséges intelligencia (AI) segítséggel optimalizálja hálózatodat. Ezzel a kompakt extenderrel gyorsan és egyszerűen megszabadulhatsz a holt zónáktól és a jelkimaradásoktól, legyen szó egyszintes lakásról vagy többszintes, pincével és kerttel rendelkező házról. A D-Link E15 támogatja a Mesh-hálózatot, így zökkenőmentesen használható a D-Link routerek és WiFi Mesh rendszerek teljes választékával.



Használd ki a mesterséges intelligencia által nyújtott példátlan kényelmet

A D-Link R15 routerrel vagy az M15 WiFi Mesh rendszerrel együtt használva igénybe veheted a mesterséges intelligencia funkcióit a lehető leggyorsabb kapcsolódási sebesség biztosítása érdekében - bármit is csinálsz a hálózaton, mindig stabil és gyors kapcsolatra számíthatsz maximális sebesség mellett. A beépített AI WiFi optimalizáló automatikusan a legjobb WiFi csatornához csatlakoztatja a készüléket, miközben az AI optimalizáló a pillanatnyilag leginkább szükséges tevékenységeket helyezi előtérbe.


A D-Link E15 a WiFi új 6. generációját kínálja

A következő generációs WiFi szabvány, a 802.11ax vagy WiFi 6 a jelenlegi WiFi 802.11ac szabvány továbbfejlesztett változata, amely gyorsabb internetezést, játékot és szörfözést tesz lehetővé az otthon bármely helyiségében. Mit nyújt a WiFi 6?

  • 4-szer nagyobb kapacitás – az OFDMA növeli a hálózathoz egyszerre csatlakoztatható eszközök számát, a WiFi 6 pedig 8×8 uplink / downlinket használ
  • 4X nagyobb hatékonyság -a beépített nagy teljesítményű erősítők növelik a hatótávolságot és a sugárformázást. A MU-MIMO technológia nagyobb sávszélességet biztosít minden eszköz számára
  • 38%-kal gyorsabb sebesség– rendkívül alacsony késleltetés, kétszeres sávszélesség, 1024-QAM és 4 egyidejű adatfolyam a kivételes sebesség érdekében


A D-Link E15 WiFi extender példátlan sebességet és hatékonyságot kínál

A WiFi 6 tökéletes az intelligens otthonok számára, ahol stabil és megbízható kapcsolatra van szükség egyszerre több eszköz számára. A MU-MIMO-nak köszönhetően a D-Link E15 extender egyszerre több felhasználót szolgál ki nagyobb adatátviteli sebességgel. A sugáralakítás ezután jelentősen növeli a lefedettséget és a hálózat teljes hatékonyságát. Az 1024 QAM technológia akár 25%-kal növeli a készülék átviteli teljesítményét, az OFDMA (Orthogonal Frequency Division Multiple Access) és a BSS Coloring technológia pedig növeli a hálózati kapacitást, a hatótávolságot és a sebességet.

Kompakt extender elegáns kivitelben

A D-Link E15 Extender kicsi, így nagyon könnyen telepíthető, nem foglal sok helyet, és nagyon diszkrét kiegészítővé válik otthonodban. Csak csatlakoztasd a készüléket egy hagyományos konnektorba, és a vizuális jelzése megkönnyíti a kiválasztását. A WPS-gomb segítségével a beállítás percek kérdése. Egy praktikus gigabites portot is tartalmaz, így akár kábellel is csatlakoztathatod a hálózathoz.

Intuitív mobilalkalmazások és WPA3 biztonság

Az ingyenes EAGLE PRO AI mobilalkalmazás a személyes AI asszisztenssel üzeneteket küld számodra és folyamatosan figyeli a hálózati forgalmat. Gyakorlati javaslatokat is ad arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet jobban biztosítani vagy fejleszteni a hálózatot. Természetesen a legújabb WPA3 biztonság CNSA-kompatibilis és 192 bites titkosítást használ.

A D-Link E15 WiFi Extender főbb jellemzői

  • Lehetővé teszi a WiFi hálózat egyszerű bővítését
  • Hálózati fejlesztések mesterséges intelligencia (AI) és Mesh segítségével
  • Vezeték nélküli sebesség akár 1,5 Gbps sebességig
  • A D-Link E15 MU-MIMO és OFDMA technológiákat kínál
  • Kompatibilis bármely meglévő D-Link routerrel vagy Mesh rendszerrel
  • WPA3 vezeték nélküli biztonsági szabvány
  • Ingyenes EAGLE PRO AI mobilalkalmazás
  • A Target Wake Time (TWT) funkció automatikusan segít csökkenteni az összes csatlakoztatott eszköz akkumulátor-fogyasztását
  • Praktikus Gigabit Ethernet port

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Dual-band Kész!
WiFi átvitel sebessége
1 500 Mb/s Kész!
WAN port átviteli sebesség
1 Gbit Kész!
Sebesség 2,4 GHz-en
300 Mb/s Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
1 500 Mb/s Kész!
WAN port átviteli sebesség
1 Gbit Kész!
Sebesség 2,4 GHz-en
300 Mb/s Kész!
Sebesség 5 GHz-en
1 201 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax Kész!
WiFi típus
WiFi 6 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!

Csatlakozók

RJ-45
1 × Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPA2, WPA2-PSK, WPA3 Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
2 × Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
5 cm Kész!
Súly
161 g Kész!
Szélesség
6,35 cm Kész!
Magasság
10,5 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria Kész!

Csatlakozók

LAN
1 × Kész!

Interfész

SSID maximális száma
1 × Kész!

LAN portok átviteli sebessége

1 Gbit-es portok száma
1 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: D-Link E15
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ