Shop roku Akvizice ApF HU

DAEWOO KQG 8B4R

Termékkatalógus
DAEWOO KQG 8B4R
4,5 4 értékelés
Mikrohullámú sütő teljesítmény 2300 W, kapacitás 23 l, 5 teljesítmény szint 4 automata főzési program, grill, automata leolvasztással, gyors főzés, digitális vezérlés, lemezjátszó átmérője 25,5. cm
Kód:  DAE2101x Termékszám:  KQG8B4R Gyártó honlapja:

DAEWOO KQG 8B4R

Mikrohullámú Daewoo KQG nem vész el minden háztartásban. Segítségével akkor azonnal felmelegedni bármit, amit akarsz. Csak válasszon egy öt szintű teljesítmény és nyomaték várakozás. C. fűtőrendszerRS biztosítja a gyors és egyenletes fűtés az élelmiszer. A főzés segíteni fogja a négy automata programokkal, amelyek a legtöbb munka az Ön számára. Ahhoz, hogy minden büszkélkedhet felső kvarc grill. Így élvezheti a grillezett finomságokat a kényelem a saját otthonában.

legfontosabb jellemzői

  • C. fűtőrendszerRS
  • Modern nemesacél kivitel
  • digitális vezérlés
  • Ajtónyitó gomb
  • Óra, gyermekzár
  • kvarc grill
  • automatikus leolvasztás
  • Zajszint 48 dB

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DAEWOO KQG 8B4R
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAEWOO KQG 8B4R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DAEWOO KQG 8B4R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DAEWOO KQG 8B4R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DAEWOO KQG 8B4R.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ